Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 4:46:50

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
Max: to máš pravdu, mně tahle rada asi fakt k ničemu nebude :D

Hanz: no jo, ale tak ty játra mi to časem vrátěj, že :D U mě je ale hlavním důvodem to, že chci ten farmaceutickej průmysl podporovat co nejmíň... a bylinkový čaje a různý tinktury můžou vyřešit fakt hodně věcí, takže se snažim vystačit s tim, no :)
Půlku příbuzenstva ve zdravotnictví? :) Hele a tebe to tím směrem netáhlo? Nechtěl jsi jít na medicínu? :)

ned 06. bře 2011 22:54:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Linda: nee to fakt ne :D to bych se musel učit víš, chvíli jsem váhal jestli nemám zkusit nějakou nižší funkci no uvidíme...
A bylinky a tinktury nenakupuješ v lékárně? Každopádně máš můj obdiv, já pokud jde o bolest, tak jde všechno stranou. A játra mají obdivuhodnou schopnost regenerace, když ty prášky neprokládáš chlastem, tak to nemůže být tak hrozné. :)

ned 06. bře 2011 23:08:43
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Ženský prý mají snížený práh citlivosti... Na bolest... I když... :-D

ned 06. bře 2011 23:11:50
Administrátor
Administrátor

Hanz: pravda, mě vlastně taky odradilo to učení. Nebo vlastně kvůli tomu učení jsem o tom ani pořádně neuvažovala :D
V lékárně nenakupuju, obvykle v bylinkářství nebo prostě těhle specializovanejch obchodech...
U mě jde můj odpor k těm firmám stranou ve chvílích, kdy bolestí nemůžu spát nebo normálně existovat. A to většinou souvisí se zubama, návštěvu zubaře vždycky odkládám :D Případně velký bolesti břicha, ale jak jsem za roky vypozorovala, tak ty křeče obvykle do hodiny stejně přešly, ať jsem si prášek vzala nebo ne. Dneska se snažim předcházet tomu právě těma bylinkama.

D_M: já bych spíš řekla, že to ženy prostě líp snášej. Bolí je to taky, ale obvykle tolik nefňukaj :D Neplatí to pro všechny, samozřejmě... Navíc si průměrná žena "užije" v životě mnohem víc bolesti než průměrnej muž, takže jestli nám příroda třeba nadělila jinej práh citlivosti na bolest, bylo by to jedině fér... :D

ned 06. bře 2011 23:24:00
Jet Pilot
Jet Pilot

linda: Taky se obdivuju, že ho dokážu jíst syrovej :D ...ale už mi to leze krkem, vždycky mi z toho slzí oči, teče z nosu, pálí mě celá držka i v krku, navíc ta chuť...

Mě teda nebolívá hlava často, ale trošku na to trpím když je venku nízkej tlak, hlavně v létě při vedrech. To du večer spát a v noci se probudím jak mě ta palice k.revsky bolí (párkrát se mi chtělo od bolesti až zvracet), takže v tu chvíli je mi jedno, jestli bude trpět můj žaludek a dám si rovnou 3 paraleny-ibalginy.

pon 07. bře 2011 22:25:38
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

Uf..tolik bych toho do sebe asi nehodila. :) Mě navíc ty skvělý prášky na bolest většinou ani nezaberou, nemluvě o tom, že je doma často ani nemáme.. :D
Mívám občas problém s koleny; když se přes den hodně namáhám, tak mě dost často večer bolej, vrže mi v nich apod. :D To by zas takovej problém nebyl, dá se to přežít, ale jednou sem se taky o půlnoci bolestí vzbudila, a to bylo už vážně hrozný. Měla jsem ho úplně ztuhlý, trochu oteklý, jen tak tak jsem se dobelhala do koupelny a půlnoc nepůlnoc jsem si ho musela zchladit pod sprchou. Pak jsem kvůli tý bolesti dlouho ani nemohla usnout. :|

pon 07. bře 2011 22:36:58
Jet Pilot
Jet Pilot

No já bych ty prášky do sebe taky neházela, kdybych tu bolest mohla zaspat, ale to se fakt nedá občas, když se tou bolestí vysloveně probudím. Radši si teda dávám paraleny, ibalginy sou dost silná na žaludek, jednou sem si v noci vzala dva a za 15 min další dva, pak se mi teprv trochu ulevilo ale ráno mě zas bolelo břicho :D

pon 07. bře 2011 22:44:47
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Jo, jak se ta bolest nedá zaspat, nebo když tě to vyloženě probudí, tak už člověk nehledí na žaludek (a obvykle ani na nic jinýho :D).
Stejně je hrozný, že dokáže hlava nebo zuby tak bolet. Stačilo by trochu, aby to člověku prostě dalo poznat, že něco není v pořádku, ne? :D
A to ani nemluvim o tom, že lidi, co jsou opravdu nemocný, můžou mít velký bolesti dlouhodobě... :( to musí bejt hrozný.

pon 07. bře 2011 22:52:20
Jet Pilot
Jet Pilot

No to jo.. :(

pon 07. bře 2011 22:54:56
Johnny
Johnny

Pravá česká chřipajzna. Je mi na umření, ale mohu zůstat doma a nemusím do ústavu 8-)

úte 08. bře 2011 9:59:39
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Další