Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 20:37:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 63  Další
 S-P-O-R-T 

Sportovec?
ANO 33%  33%  [ 14 ]
NE 17%  17%  [ 7 ]
TAK TROCHU 31%  31%  [ 13 ]
JEN FANDA 19%  19%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 42

S-P-O-R-T 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: S-P-O-R-T
Maxipes Fík píše:
Dneska se jdu podívat na hokej. :) Zlín x Brno. Je dost možné, že už nebudou lístky, ale zkusíme to teda a když budou, tak je dost možné, že budem stát někde v brňáckém sektoru, takže možná dostanu po hubě, páč fandím Zlínu. :-D

hezky, to je ten pod širým nebiskem? To sem zvědaf ...
Tak ať nedostaneš ;)

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 10. pro 2010 15:50:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Né, to je ten normálně na stadionu. :)

pát 10. pro 2010 15:51:51
Shimmy
Shimmy

pěkné kolo jsem měl vyhlédnuté a teď vidím, že má má 37 špic, no tyvole, jak to tam narval nevím, ale určitě se mu nedá věřit :lol:
ale to není nic proti tomu, co se objevuje na aukru, takové obludy.. a to nemluvím o tom, že polovina inzerentů si myslí, že má osazení schimano :D
nebo spojení karbonového rámu a komponent Tesco.. kráska a zvíře, jasný vítěz dne.. :happy: myslím, že si to kolo poskládám nakonec přecejen sám.. raději

sob 05. bře 2011 3:41:23
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Netuším, co jsou ty špice, ani osazení schimano, ani co je karbonovej rám (něco s uhlíkem? :lol:), ale přeju ti, ať si teda najdeš (nebo poskládáš... to fakt jde? :D) kolo svých snů :D

sob 05. bře 2011 10:42:51
Shimmy
Shimmy

dík Lindo.. schimano je asi nějaká čínská verze shimana, což jsou komponenty, které u nás pokrývají tak tipnuju 90 procent trhu s osazením kola (přehazovačky, brzdy, lanka, náboje...), úplně nejvíc hardcore je šymano :happy:
špice jsou.. tohle
http://www.pitrsbikes.com/eshop/images/remerx-viking-red-black.jpg

takové ty dráty, co spojují prostředek kola (náboj) a okraj(ráfek)

karbonový rám je fakt z uhlíku, jeho výhodou je to, že je extrémně lehký a taky nejtužší (energii kterou do něj vkládáš téměř nepřeměňuje na ohýbání a vyrábění tepla, ale spíš na pohyb dopředu).. v současnosti v podstatě neexistuje srovnatelná alternativa, pokud jde o kvalitu, ale když to obložíš Tescovými komponenty, tak dosánheš asi nejhoršího možného poměru kvalita/cena kola na trhu :D občas přehodí tak nějak samo od sebe, když chceš přehodit, tak to pro změnu nic neudělá, eventuélně to přehodí moc a spadne řetěz.. občas ti při brždění rupne lanko, nebo se brzda blokne a ty se zabiješ :D A pocit jízdy bude takový Ukrajinový..

sob 05. bře 2011 23:08:15
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Díky za obsáhlou odpověď :)
No to jsou věci, já se v tomhle vůbec nevyznám :D Ale když tak čtu ty tvoje poslední věty, tak jsem ráda, že na kole vůbec nejezdim (naposled před mnoha lety) :D
Už nějakej pátek ale plánuju, že si koupim rotoped (pro mě je to mnohem lepší alternativa ke kolu), ale nemám na něj doma místo, což mě fakt mrzí.

sob 05. bře 2011 23:19:43
Shimmy
Shimmy

Pokud budeš mít na výběr, tak si kup raději spiningové kolo, sice si nejsem úplně jistý, jaký je v tom rozdíl, ale všichni mi tvrdí, že je to přirozenější a příjemnější, a cenově by to neměl být rozdíl.. ale to jen tak kecám, protože o tom nic nevím, já vždycky v zimě hodím svoje kolo na stojan a vířím vzduch v garáži. Člověk se akorát nesmí moc naklánět, už jsem se párkrát překlopil a spadl na bok s kolem i stojanem, nebo občas shodím loktem nebo kolenem nějaký vercajk co se tam všude válí okolo :D

sob 05. bře 2011 23:29:43
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Já se v tom vůbec nevyznám :D Vim jenom to, že se mi taková aktivita mohla hodit :D Na nějaký běhání nemám (to bych si musela jedině domu pořídit nějakej takovej ten přístroj, běhat nebo cvičit před lidma fakt nemůžu :D), na nějaký větší cvičení doma taky nemám moc prostoru (navíc by mi sousedi asi nepoděkovali, kdybych jim poskakovala nad hlavou :D), takže něco na způsob toho rotopedu by se mi asi hodilo, no... Ale stejně na něj nemám místo, takže rozhodování o tom, jestli radši rotoped nebo spiningový kolo je hudbou budoucnosti :D Pro začátek si asi koupim činky (ty plánuju taky sto let, ale nemůžu se rozhodnout, jaký vlastně chci), a jestli to s nima nedopadne tak, že se mi tu budou jenom válet, tak můžu uvažovat o další sportovním náčiní :D

A teda jenom jsi mě utvrdil v tom, že jízda na kole (ať už někde venku nebo doma v garáži) je téměř jistou cestou k nějakému šrámu nebo zranění :D

sob 05. bře 2011 23:44:04
Shimmy
Shimmy

Blaník dostává 4:0.. jak krásný nedělní večer :D

ned 20. bře 2011 18:36:40
Profil ICQ
Cigaro
Cigaro

Dneska moji sverenci vyhrali pod mym vedeni dva zapasy :) Sem na sebe hrdej! :D :happy:

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

ned 20. bře 2011 19:06:31
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 63  Další