Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 17. lis 2024 7:41:33

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
Nevim jestli se to tu zobrazilo, asi ne... Prostě 2D čárovej kód :-) Určitě ste to už někde viděli...
Obrázek
Vtip je v tom, že když máš na mobilu foťák a nainstalovanou aplikaci, čtečku - já zkusil tu od Seznam.cz, tak stačí jako že foťákem nad to najet a ono to ten kód dekóduje :-) No neni to dokonalý? :-D
Daj se v tom zakódovat textová zprávy, URL adresy a tak... Až 4 300 znaků :-)
Třeba se mi zdá dobrý využití to, že to může dát výrobce nějakýho produktu na obal, zákazník k tomu v obchodu přijde, mobilem načte a má celkem slušný info k tomu produktu...
Pak sem slyšel něco o použití na vstupenkách a různejch akcích, ale už si to moc nepamatuju.
U nás to zatim tolik rozšířený neni no. Ale u nás ve škole tim bylo polepená každý lavice a židle, asi kvůli evidenci... Tenkrát sem ještě ten mobil neměl a sralo mě, že nevim co je v tom zakódovaný... :-D

pon 28. úno 2011 0:02:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Aha, hmm, užitečná věc :)

pon 28. úno 2011 0:12:38
Profil ICQ
Psycho
Psycho

áha :| ... :)

pon 28. úno 2011 0:13:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Jo, tohle je chytrá věc :)
A to mi připomíná, že jsem si chtěla tu věc od seznam.cz nainstalovat, ale nevěděla jsem, jestli to stojí za to, takže asi stojí, dík, D_M :D

D_M píše:
Jako vedlejší produkt sem si při otevírání foťáku utrhnul patentku z pouzdra. Hej pouzdra Krusell to je ale šmejd... Šitý na míru a sotva můžu k tlačítkům. Patentku 2x rozepnu a je v háji. Doufám, že to vyreklamujou... :-D

No jo, něco chytíš dvakrát do ruky a už je to na vyhození... :D Buď trochu opatrnej, ne? :D

pon 28. úno 2011 0:45:34
Shimmy
Shimmy

Á, tak je to, v mladé frontě je vždycky takovýchhle věcí rozesetých... vždycky jsem si říkal, co to je za malůvky :D

pon 28. úno 2011 2:57:55
Profil ICQ
Johnny
Johnny

http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=8&d=soadfans
...dá se to dělat i online, bez nainstalování...
http://qrcode.kaywa.com/
http://zxing.org/w/decode.jspx

pon 28. úno 2011 9:56:51
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Já vim, ale tak není nad to být mobilní, ne? :D
Když už to mám v kompu, tak je to jednoduchý, ale když to vidíš někde na něčem, tak se ta aplikace v mobilu hodí :)

pon 28. úno 2011 11:58:55
Psycho
Psycho

linda píše:
No jo, něco chytíš dvakrát do ruky a už je to na vyhození... :D Buď trochu opatrnej, ne? :D

Tss :-D Jako jak mám jinak otevřít panentku než tim, že za za jeden konec prostě zatáhnu? :-D Jelikož byla patentka plastová, tak se rozpůlila... Tak jako doufám, že mi to v reklamacích uznají, protože to je podle mě jasný selhání materiálu.... To je jako dělat horolezecký karabiny ze dřeva a divit se, že se to rozlomí, když se na to někdo pověsí... :-D
Už bych do toho pouzdra a tý značky podruhý nešel, a přitom to neni žádná láce ty jejich pouzdra... Bohužel jiný mi do oka nepadlo...

QR je fajn no. Ta aplikace od Seznamu je v pohodě, čte to hodně rychle, má to i nějaký to nastavení, ukládání a tak... Jinak je to zatim asi celkem k ničemu nevim no... možná jestli to dávají do novin, tak to nemusí být špatný. Osobně bych to viděl jako dobrý využití v tištěnejch reklamách...

pon 28. úno 2011 16:38:48
Jet Pilot
Jet Pilot

Mám takovou prosbu, není tu někdo kdo má PayPal nebo aspoň internetový bankovnictví? Chceme objednat kámošce dárek z US eshopu (cca za 600 Kč i s poštovným), ale nikdo v našich rodinách internet.bankovnictví nevede, ani kámoši, známí...už nevím, kde se ptát, tak to zkouším tady.
Jedná se o kosmetické štětce jedné značky, takže jinde než z jejich eshopu to objednat nejde, navíc v ČR se tohle u nás ani neprodává. Na aukru to taky nemají ani na ebay (jedna kámoška se v tom docela vyzná, má prolezlý spoustu fór, zkouklý videa na youtube a to co nabízejí na ebay sou jakýsi nekvalitní kopie z Číny).

Tak kdyby někdo měl možnost pomoct a byl ochotnej, budu moc ráda :)

úte 01. bře 2011 15:08:18
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Já mám PayPal, takže bych ti mohl pomoct.

úte 01. bře 2011 16:49:22
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další