Jo, ten Czech Made Man nevypadá zle, jsem zvědavý, co z toho nakonec vyleze.
A Godfather nič moč, nepochopil jsem ty ovace kolem toho, knížka tisícekrát lepšejší.
A várka filmů, co jsem poslední dobou viděl:
Punch-Drunk LoveJakože zajímavé a šecko, ale bylo to tak divné, až to na člověka prostě nijak nepůsobilo...
127 HoursSuper. Sigur Rós na konci velmi potěšili. Druhý film, kde jsem je slyšel a vždycky tam ta muzika krásně sedla. (První byl Ben X). A jako upřímně jsem tenhle konec nečekal.
Kuky se vracíJako líbilo se mi to dost.
Sice cílovka byly děcka, ale taky jsem se bavil. A docela mě překvapilo, že si v komentářích stěžovali na dabing Zdeňka Svěráka, mně přišlo, že to tam naprosto dokonale sedlo.
PiranhaJakože prsa a tak v pořádku, ale jinak to byla strašná hloupost a nějak jsem se nad to nemohl povznést...
Despicable MeNebylo to zlé, ale dalo se z toho vytřískat mnohem mnohem víc.
Gake no ue no PonyoDocela zklamání, Miyazaki má na víc.
Ale úplně blbé to taky nebylo.
Hlavně ta jejich fantazie mě baví.
X-MenTaky zklamání, z toho námětu mutantů se dalo vytřískat mnohem víc, režijně to taky stálo za prd, ale tak ten nápad oceňuju.
I'm Still HereŠílenost.
Joaquin Phoenix je super. Nenudilo mě to vůbec. Dobré prostě.
Mr. NobodySuper. Režijně na jedničku podtrženou, tvorbu toho režiséra si budu muset projít.
Bylo to celé pomotané a přeházené (přirovnal bych to třeba k Inception [krom očividného Butterfly Effectu] a tohle zvládalo solidně mindfuckovat a ještě právě narozdíl od Inception i nějak emocionálně zapůsobit. Akorát to teda bylo imho zbytečně dlouhé, půlhodinka dolů by tomu prospěla.
A vidím, že se dívám převážně na filmy pro děcka, nebo prostě na takové ty jednohubky.
Holt na film přijde řada, až když už jsem docela unavený, tak se mi nechce pouštět nic složitějšího (ať už dějově nebo emočně).