Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 20:54:26

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...?#2 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#2
A jako mně by ty pražský "lesy" vyhovovaly víc, je tam sice míň klidu, ale zase bych se tam tolik nebála.. já jsem vůbec taková ustrašená :D
Jo, každýmu vyhovuje něco jinýho.. já jsem prostě městskej člověk.. no, možná bych chtěla klid vesnice v pohodlí velkoměsta, ale bych asi musela hledat docela dlouho :D prostě bydlet v nějaký klidnější oblasti, ale v hodně dobrý dostupnosti MHD, abych si s timhle nemusela dělat starosti :)

No, já si myslim, že zadarmo mě dneska tak akorát pošlou do prdele :D Riskovat to zatim asi nebudu, ale na ty mapy bych se konečně mohla podívat... :)

Dobře, tak někdy na jaře, to už mi dělá radost chodit ven, nepovažuju to skoro za utrpení (jako teď :D).

pát 18. úno 2011 14:57:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jenom abyste věděli, co za hrůzy se odehrávají v naší rodině... Byl jsem v obýváku a naši se dívají na něco s Jiráskovou na jedničce a vystupovali tam The Doors Revival, hráli Light My Fire a taťka říká: "To je hrozná skupina." Mamka: "To jenom kopírují jinou kapelu." A přepla to... :| Radši jsem nic neříkal a odešel jsem... :-D

sob 19. úno 2011 20:18:54
Jet Pilot
Jet Pilot

Max: Takové věci se stávají i ve slušných rodinách ;) ... :D

sob 19. úno 2011 20:33:44
Profil ICQ
Psycho
Psycho

a to já bych se neudržel a vysvětlil bych jim jejich zabedněnost :D

ned 20. úno 2011 3:04:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

Tak to už je moc :haha:
Ještě že se rodičům vyhýbám a na nic se s něma nedívám :D

ned 20. úno 2011 11:45:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak dneska opět výlet do Prahy do Modřan. Tentokrát auto a pneu v pohodě i na ten mráz... Dokonce sem našel na podruhý obě kešky. Holt to chtělo se trochu ohnout a zahrabat. Teď už to vim. Před tim mi bylo blbý tam kolem těch bezdomoveckejch doupat po kolenou... :-D
Teď zjišťju, jak z těch mejch 5 nálezů udělat statistiky... :-D Půjdu luxovat a odpoledne chci na led :-) Snad by měl na rybníčku bejt v pohodě. Ráno byl mráz jako sviň...

Edit: http://www.geocaching.com/profile/?u=DarkP Chachá! :-D Ale že to dalo zabrat... >:o

pát 25. úno 2011 11:49:30
Administrátor
Administrátor

Nechce se mi registrovat, tak asi nic neuvidim :D

No, u nějakejch doupat kdesi v prdeli bych se asi docela bála :D

pát 25. úno 2011 13:29:37
Psycho
Psycho

Aha, ono je to vidět jen pro registrovaný, tak nic no...

pát 25. úno 2011 17:27:58
Ego Brain
Ego Brain

poznáte ten pocit keď plačete a nemôžete prestať? jaa neviem či som len taká prehnaná citlivka, ale v niektorých prípadoch nech sa akokoľvek snažím prestať plakať nedokážem....
posledných cca 8 hodín bolo strašných... včera večer som dorazila domov do tn a keďže som hned išla na jednu kalbu do dubnice, poprosila som tata nech mi príde zobrať batoh a notebook na stanicu a zanesie domov... cestou domov dostal mŕtvicu... a odpadol na zástavke... to mohlo byť okolo desiatej... niekto zavolal záchranku pred polnocou... takže tam ležal takmer 2 hodiny, na zástavke v kose a nikto mu skôr nepomohol... navyše mu nejaký dobrák zobral môj notebook, záchranka našla u neho len batoh... tak som aj bez notebooku, ale to ma až tak nemrzí bo som si chcela nový po lete kúpiť, ale mala som tam aj klúče a viem som divná ale najviac mi chýba tá veľká zbiera bižutérie čo som tam mala a ku ktorej mám vzťah... :(
dozvedela som sa to ráno... dostala som sa k nemu až pred treťou, bo v nedelu chodia busy zle z dubnice... už nikdy v živote nechcem niečo také zažiť, má ochrnutú pravú časť tela a nemôže hovoriť, ale prej sa to dá dobre vyliečiť ak bude cvičiť a tak... bol trochu doudieraný...
a ja som furt len revala ako malá, obdivujem v tomto mamu, ani slzu neuronila...

keby som nešla na tu kalbu (aj tak bola o ničom) a pekne došla domov, ranilo by ho to u nás v byte a hneď by sme volali záchranku...

ned 27. úno 2011 19:52:35
Jet Pilot
Jet Pilot

To je mi líto..
Ale tak hlavně že se z toho může dostat, ne?

ned 27. úno 2011 20:02:55
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 101  Další