Re: Aký ste mali deň...?#2
Jo no, s navigací v ruce bys byla ztracená raz dva...
Tady nikdo nedělá geocashing?
Jasný no, skupinový hledání je větší švanda. Taky bych řekl, že je to ideální doplněk na rodinný výlety... Člověk takhle občas někam vyrazí... na kole, pěšky, na dovolený, kdekoliv... tak to můžeš spojit s tim, že někde něco najdeš. Má to takovej větší smysl než jen někde bloumat.
Je několik verzí kešek, hlavní jsou 3 - normální krabice, kterou máš najít a něco třeba vyměnit, potom multicash - ty souřadnice který máš vedou jen na začátek cesty kde najdeš třeba hádanku, jejímž vyluštěním získáš další souřadnice a takhle se třeba přes 5 stanovišť dostaneš k cíli. Pak je mystery a to sem moc nepochopil, to taky asi nevede úplně k cíli, záleží asi jak je to definovaný...
Takže to neni až tak nudný, musí se hledat a přemejšlet... Plus tam máš ještě spešl předměty, který jsou trasovatelný a maj určitej cíl odkud kam putovat, k kešky do kešky...
Já mám teď novej mobil, takže GPS inside... Tak sem to chtěl zkusit... Jinak teda na můj hlavní koníček to zdaleka nemá, ale dá se to s tim tak trochu i spojit...
No a jinak sem ještě dneska musel jet ke strejdovi s detektorem... Ztratil nějakou spešl matku z pily, tak sem hledal... Zrovna vedle silnice a kolem smeťáků... Signálů jako prase... Ale kupodivu s notnou dávkou štěstí sem jí našel...