D_M píše:
Pff...
Já sem veskrze negativní člověk. 10 věcí nevymyslim
Miluju, když se podaří dobrej nález.
Stačí?
Ne, ještě 9!
Snaž se, ne?
Bari: hezkej seznam
Spoustu věcí bych asi napsala taky.
Namátkou vyberu pár dalších věcí:
miluju čaj (skoro jakejkoliv), dobrou čoládu, miluju Internet (no, je to tak
), miluju letní déšť, miluju duhu, miluju přírodu.
Zbožňuju dívat se hrající si děti v parku (a těšit se na to, až budu jednou na nějaký podobný místo chodit se svejma dětma... snad to bude brzo
), miluju, když se lidem kolem mě daří a když mají radost (teda ovšem ne škodolibou).
Miluju, když přijdu domu, venku je nehezky a chladno a já si můžu dát šálek dobrého čaje
Ač nemám moc ráda zimu, miluju dívat se, jak sněží; když mám tu správnou náladu, miluju i tu krásně tichou zimní přírodu.
Miluju všechny ty drobný "náhody", který mě dokážou potěšit (uvozovky proto, že je za náhody nepovažuju
), miluju pocit bezpečí, klidu a míru.
Miluju svoji rodinu (no, u některých "méně povedených" členů je to asi příliš silné slovo. ale to je jedno
), mám ráda své přátele (a miluju ty, kterým můžu věřit, kteří mi rozumí, ...).
Miluju Boha -- ten měl být pochopitelně na prvním místě -- za všechno; za to, že mě nikdy neopouští, že mě miluje, že mi dává všechno, co potřebuju... no, prostě za všechno
Miluju osobu, která mi pomohla si tohle všechno uvědomit (a k tomu hromadu dalších věcí).
Miluju dobrý knihy, hlavně jednu, která mi změnila život.
A pro dnešek toho už nechám
Jo, teď mi tu padlo oko na index, pro kterej jsem si ve čtvrtek byla -- miluju to razítko "Absolvoval", který v něm mám
Ale o škole jsem tu asi už psala