Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 16. lis 2024 23:25:59

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
Meditace? :-)
Ale chtělo by to si minimálně na něco z toho snu vzpomenout, pak už by to mohlo jít...

pát 04. úno 2011 19:37:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Já si právě nevzpomínám vůbec na nic. Tohle se mi nestává moc často, obvykle mi zůstane v paměti aspoň malej zlomek + pocit z toho snu. Tentokrát pocit jenom takovej, že to bylo důležitý :D
A z dnešního snu si taky nepamatuju nic. Možná jsem už stará a mám potíže s pamětí :) :D

pát 04. úno 2011 20:06:47
Psycho
Psycho

To bude normální... Mno jedině asi nějaká meditace. Nevim jak jinak :-) Ale možná máš taky jen takovej pocit a přitom to nic důležitýho nebylo... Kašli na to :-)

pát 04. úno 2011 20:22:42
Administrátor
Administrátor

No, nejspíš ne :) Ale zase je pravda, že ve snu (nebo prostě během spánku) lidi častokrát vyřeší spoustu problémů... třeba jsem "vyřešila" něco zásadního a ani o tom nevim :D

Včera jsem se o tom bavila s kamarádem a ten mi říkal, že se mu jednou zdálo o nějaký skvělý hře, kterou napsal, ale po probuzení si nemohl vzpomenout na nic, jenom na to, že to bylo dokonalý :D

Ale trochu z jinýho soudku -- taky se už tak těšíte na jaro a na hezký počasí? Je sice teprv začátek února, ale já už se nemůžu dočkat, až bude konečně hezky. Mě v tý zimě ani pořádně nebaví chodit ven, natož jít na nějakou delší procházku...
Venku mě nikdo a nic neruší, můžu si v klidu přemejšlet (a to bych teď strašně nutně potřebovala, mám před sebou jednu z těch životních křižovatek, kdy se musim rozhodnout, jak se svým životem naložím dál)... no a doma to prostě nejde :) Ale když nad tim teď tak přemejšlim, tak bych mohla zajít asi do čajovny nebo do nějaký klidnější kavárny...
Já bych si asi měla vést nějakej blog, když o něčem začnu psát nebo se s někym bavit, častokrát objevim nějaký (obvykle ale úplně primitivní a jasný) řešení svýho "problému" :D

pát 04. úno 2011 20:40:45
Jet Pilot
Jet Pilot

Jééžiš, na jaro se těšim úplně nehorázně moc!! :) To je vážně poprvý, co už mi zima leze krkem. :D

pát 04. úno 2011 20:47:33
Psycho
Psycho

linduš: zkus sex... třeba si vzpomeneš na ten sen :lol:

jo, těším se na jaro :)

jo, taky chodím do oblíbených kaváren sám nebo i třeba s někým utřiďovat myšlenky :)

pát 04. úno 2011 20:48:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

pridávam sa k tešiteľom na jar... ale momentálne chodím tak málo von že mi zatiaľ zima až tak na nervy nelezie
ale už nech je preč

pát 04. úno 2011 21:00:03
Administrátor
Administrátor

Jeremy: díky... to na ten sen asi radši zapomenu, než si ho připomínat pomocí nějaké náhodné známosti na jednu noc :D

Já bych si měla najít nějakou hezkou a nekuřáckou (s tim prvním problém ani neni, to druhý je horší... a já nepotřebuju řešit zarudlý oči a pálení a škrábání v krku :D).

A jsem ráda, že nejsem sama, kdo se těší na jaro tak strašně brzo :D Doufám, že se letos ta zima nebude nějak moc táhnout :roll:

pát 04. úno 2011 21:06:41
Cigaro
Cigaro

Jo, letos se taky už moc těším na jaro. :)
A utřiďovat myšlenky přes zimu chodím taky s někým do kaváren, čajoven, hospůdek atd... A přes jaro/ léto podobně, akorát na zahrádku těch kaváren, hospůdek… Jááj, na to se už tak těším. :)

pát 04. úno 2011 21:10:18
Psycho
Psycho

linda píše:
Včera jsem se o tom bavila s kamarádem a ten mi říkal, že se mu jednou zdálo o nějaký skvělý hře, kterou napsal, ale po probuzení si nemohl vzpomenout na nic, jenom na to, že to bylo dokonalý :D

To se mi myslim už taky stalo, teda né se hrou.. :-D Ale pak sem se probudil, vzpomněl si a uvědomil si, že to vlastně byla úplná p*čovina :-D

Těšim se na jaro, ale momentálně mi bude stačit to počasí co snad bude příští týden :-D Prostě bez sněhu, bez srážek, mráz do 3 stupňů a hlavně nezmrzlá půda.... :-D
Ale taky by se šiklo, aby bylo aspoň na kolo...

Blog by sis vést mohla no :-D
Tý křižovatky se docela obávám, nemám k ní snad až tak daleko... :-D

pát 04. úno 2011 22:06:31
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další