Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 19:29:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 93  Další
 Seriály :) 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Seriály :)
Jako připadaj mi roztomilý, ale asi bych je vynechala :D Zajímalo by mě, jestli to byl vůbec jeho nápad, nebo jestli o tom aspoň věděl :D Nebo jestli si prostě jenom nechá zaplatit, že tam vystoupí a že budou moct použít jeho jméno (protože to přitáhne určitě dost lidí)a moc neřeší tu úroveň :D
Zbejvá mi ještě asi 10 minut do konce, zatim fakt nic moc... Snad ty další budou fakt lepší.

sob 29. led 2011 23:54:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Ten první díl je úplně blbý, to říkám pořád. :) Druhý díl je mnohem lepší a poslední úplně nejlepší - v tom budeš mít tu teorii o vzniku života (myslím teda).

ned 30. led 2011 0:01:13
Administrátor
Administrátor

Tak jsem se dodívala... jestli ty teorie vymejšlí on, tak by se mohl snad dát na dráhu spisovatele sci-fi, to s tim shromážděním energie z tý hvězdy a následným vytvořením nějakýho portálu (to jako myslí něco jako červí díru? :D) mě fakt dostalo :D
No, tohle snad ani neni dokument, přijde mi, že tam nebyly skoro žádný fakta, ale předevšim domněnky a místy až šílený teorie...
Ale už se těšim na další díly :)

ned 30. led 2011 0:22:25
Administrátor
Administrátor

Max: tak jestli se tam rozpovídá o svý představě o tom, jak vznikl život, tak by to mohlo bejt zajímavý :)

ned 30. led 2011 0:23:11
Psycho
Psycho

Jo, bude tam vykládat, jak vzniklo úplně všechno kolem. :)

Já o tomhle dokumentu zrovna dneska vykládal taťkovi (on má tady ty věci rád a vlastně má rád dokumenty skoro o všem), tak už mu to stahuju. :)

ned 30. led 2011 0:26:22
Administrátor
Administrátor

Tak jsem se podívala na druhej díl... Přišel mi o něco lepší, nebyly tam tak divoký animace :D
Ale teda zase jsem nedozvěděla vlastně nic novýho... Snad se to napraví tím třetím dílem :D

Díky tomuhle seriálu jsem si vzpomněla na The Elegant Universe, to je taky nějakej miniseriál, neviděl jste to někdo? Jestli to vůbec stojí za nějakou námahu :D

pon 31. led 2011 1:33:45
Psycho
Psycho

Ale však říkáme celou dobu, že tam nic moc nového člověk nezjistí, ale je to tam prostě pěkně vysvětlené a tak nějak pohromadě. :)

A tohle mě teď pobavilo. :)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs042.snc6/167257_1873284194775_1321275878_2132109_4314909_n.jpg

stř 02. úno 2011 0:53:02
Administrátor
Administrátor

To je dobrý :D

Ale jo, já vim, že od takovejch pořadů se to ani nedá čekat, jen jsem si tak posteskla :) Neni to ani nic, co by mě ovlivnilo v hodnocení.
Jsou tam určitě věci, který bych tomu vytknula (teď mám na mysli především třetí díl, na kterej jsem začala koukat), ale nechci to hodnotit předem.

stř 02. úno 2011 1:23:04
Administrátor
Administrátor

D_M píše:
A navíc mě štvou takový ty "hraný" dokumenty... Jakej smysl má, když je tam půl minuty nějaká smyšlená animace mimozemšťánka? Jo, je to hezky udělaný, ale k čemu to je? :-D

Já došla k závěru, že je to dokument tak napůl. Je to prostě mix fakt a Hawkingových vizí a názorů.
Občas se mi zdálo, že tam něco jenom nakousnul a už se k tomu nevrátil, ale uznávám, že pak by to mělo několik hodin :D
Některý ty animace byly hezký (nejvíc mě dostaly ty kuličky valící se do tý místnosti), další věci mi přišly zbytečný (za všechno mě napadá to, jak sedí pod tou jabloní a kolem něj lítaj doslova kila jablek :D, dál mi přijdou docela zbytečný ty různý kosmický lodě, budovy na Marsu, lítající mimina v nějaký lodi a hlavně ta dramatická hudba na každym kroku -- jo, je to asi efektní, ale tak dokument by se bez toho mohl obejít).
A ještě k tomu Marsu -- ten chlápek si tam vykračuje jen tak? S nějakou superrouškou, přes kterou dejchá? Pár minut předtim mluví o podmínkách, jaký na Marsu panujou a pak se tam zjeví tenhle chlápek, kterýmu to asi nevadí (nebo blbě koukám :D).
Když teda přihlídnu k tomu, že to prostě nemá být vyloženě dokument, tak bych vytkla spíš drobnosti, velmi bych ocenila to, že se snaží přiblížit druhou nejkrásnější vědu na světě široký veřejnosti a dala bych This movie was rated 4.5 stars out of 5 nebo i This movie was rated 5.0 stars out of 5 (nemůžu se rozhodnout).

Jenom jsem moc nepochopila, co se snažil říct tímhle:
Citace:
So perhaps we should not be too surprised to find ourselves in a perfect universe, orbiting a perfect sun on a perfect planet, because such perfect places are the only ones where life like us can exist.

Vždyť tohle je snad jasný, ne? Nebýt těch podmínek, nebyli bychom jimi tak překvapeni, protože bychom tu nebyli... Ale on má asi na mysli něco hlubšího a mě to uniká :)

No, teď by to chtělo ještě dokument o té nejkrásnější vědě na světě, o matematice :) :D

čtv 03. úno 2011 0:13:21
Psycho
Psycho

Chlápek s rouškou - sem to pochopil tak, že myslel, že si tu planetu budou lidi přizpůsobovat, takže za pár let by mohli upravit atmosféru a ty podmínky by nebyly tak hrozný... Nejsem si jistej jestli to takhle vyloženě řikal, ale myslel sem, že to tak myslí. Projekty na tohle téma by byly...

Mno, on myslim mluvil cca o tom, jestli jsme tady díky zásahu nějaký vyšší moci nebo je to prostě kurevská náhoda. Načež ukázal tu svojí teorii o hafech jinejch vesmírů a planet, načež došel k závěru, že to prostě může bejt jenom tim že máme "štěstí"... Protože to až takový štěstí neni, když je ve vesmíru hafo kombinací umístění planet, složení planet... Takže někde to nakonec takhle pěkně vyjít mohlo náhodou a samo od sebe...

Jo matematika... Blázínku... :-D Fyzika je lepčí ;-)

čtv 03. úno 2011 8:35:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 93  Další