Hzyzání, kousaní nehtů, rýpaní v nose a jiné zlozvyky.
Hzyzání, kousaní nehtů, rýpaní v nose a jiné zlozvyky.
Autor |
Zpráva |
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Re: Hzyzání, kousaní nehtů, rýpaní v nose a jiné zlozvyky.
Já teda myslím, že nějakej vyloženě zlozvyk nemám. Myslím.. Bubnování prstama a nohama mám taky, posledních pár let mám i zlozvyk, že si o hodinách ve škole neustále pohazuju pantoflí na jedný noze. Dřív sem měla zlozvyk, že sem neustále musela šoupat a cvakat zubama, třeba nějaký rytmy, to bylo fakt příšerný
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
ned 30. led 2011 15:25:50 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Bari: tys tam prvně napsala "říkám" tak sem si říkal, že to asi bude říhat, páč co bys jinýho po jídle dělala ... Katuš: tyjo, toho tvýho kývání sem si nikdy nevšiml Jinak já si kdysi dáááávno kousával nehty... taky sem křupal dost prstama... teď akorát klepávám nohou, a občas se kývu do nějakýho rytmu, kterej mi hraje v hlavě no a občas si šťournu do nosu, páč jak mám prášky na změnu podkožního mazu , tak mám mnohem sušší kůži a je to docela nepříjemný v tom nose samozřejmě to nežeru Hlasité grgání znám, umím ale snažím se ovládat
|
ned 30. led 2011 15:42:08 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Jeremy píše: Bari: tys tam prvně napsala "říkám" tak sem si říkal, že to asi bude říhat, páč co bys jinýho po jídle dělala ... Až na to že to nejsem já, ale Foxi.
|
ned 30. led 2011 15:44:37 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
ja neviem, tiež si nemyslím, že to robím moc často, asi skôr pri tom učení... ale minule mi to martin povedal, že keď sme sa prvýkrát bavili s našim novým spolubúvajúcim tak som sa celý rozhovor prekývala a s tým pukaním prstov tiež si občas zapukám, boli časy keď som si pukala aj prsty na nohách a chrbát ale to ma už prešlo
|
ned 30. led 2011 15:48:06 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Bari píše: Jeremy píše: Bari: tys tam prvně napsala "říkám" tak sem si říkal, že to asi bude říhat, páč co bys jinýho po jídle dělala ... Až na to že to nejsem já, ale Foxi. shit... Katuš: tak to jo, spolu sme se ještě neučili, tak to dává smysl na první setkání už si pořádně nepamatuju, takže to sem se možná kýval taky
|
ned 30. led 2011 16:01:01 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
D_M: Ale tak zlozvyky a ulety je podle mne neco jinyho Nohou si klepu jak drak a spis obcas asi jakoze kyvam nohama o sebe to je taky hardcore Krkani neni zlozvyk to je proste normalni vec. Tohle mi ani u baby nevadi Po pivku je to jasna vec to nekrkat proste nejde
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
ned 30. led 2011 16:01:31 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
666 píše: D_M: Ale tak zlozvyky a ulety je podle mne neco jinyho Jo, v pohodě... Jinak bys už měl ban...
|
ned 30. led 2011 16:07:32 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
D_M píše: 666 píše: D_M: Ale tak zlozvyky a ulety je podle mne neco jinyho Jo, v pohodě... Jinak bys už měl ban...
|
ned 30. led 2011 16:13:37 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Jo, vlastně nehty si koušu, když sem nervózní, nebo se hodně nudim, jinak ne.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
ned 30. led 2011 16:14:45 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Kaťuša píše: keď sme sa prvýkrát bavili s našim novým spolubúvajúcim tak som sa celý rozhovor prekývala to musela být sranda Teď sem si vzpomněla že já křupu levým prsteníčkem na noze, vždycky ráno a večer v posteli, když sem vzhůru. Katuna: S tou papučí sem to taky dělávala, ale jen když byla nuda v hodinách Jeremy: Aha překlep. S tím šťouráním v nose hlavně když to člověk nedělá na veřejnosti a takovým tím způsobem jak kdyby si chtěl vydloubnout mozek. Na začátku semestru na jednom cviku seděl kluk přede mnou a 5 minut se v tak usilovně hrabal v nose, ještě pak vždycky zkontroloval prst, když ho vytáhl, sem docela nechápala..
ned 30. led 2011 17:42:49 |
|
|