Je to kolaborace Serje a zpěvačky jménem Shana Halligan. Tahle dvojice už si spolu jednou zazpívala a to v písni “Waiting Hare” na albu Enter the Chicken od Bucketheada... Je to píseň s kapelou tý baby jménem Bitter Sweet - tak se jmenuje ta kapela... Až budu doma tak si to snad poslechnu...
Tak už sem sehnal sluchátka jenže je tu hroznej kravál... Z toho co slyšim je to supr... “Waiting Hare” je jedna z nejlepších Serjových písní a Drama jí teď konkuruje... Líbí se mi to...
^ Ta píseň by měla jít stáhnou z toho myspace, ale musí tam mít člověk účet... Tohle sem našel na nějakym blogu... Nevim jestli to má tu samou kvalitu jako to na myspace... Zdá se mi, že to má malou bitráž... Jen 96..
stř 04. čer 2008 18:15:27
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: Drama - Serj & Shana Halligan
D_M píše:
^ Ta píseň by měla jít stáhnou z toho myspace, ale musí tam mít člověk účet... Tohle sem našel na nějakym blogu... Nevim jestli to má tu samou kvalitu jako to na myspace... Zdá se mi, že to má malou bitráž... Jen 96..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru