Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 21:29:52

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  Další
 Serj v PRAZE!!!! 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Serj v PRAZE!!!!
vontešn píše:
vstupenka na Serje na Idnes za 40000 dukátů :) kurňa škoda já mám jen něco přes 10k

co?
kdyztak k tomu hod odkaz

pát 21. kvě 2010 10:00:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

tohle

http://muj.idnes.cz/dukaty.asp?cmd=detailDarku&idDarku=2157

dokonce 2 vstupenky

pát 21. kvě 2010 10:30:40
Profil ICQ
Mr. Jack
Mr. Jack

Ahoj, krásný pátek z Rock Café,
v příloze posílám více podkladů k premiérové projekci živého DVD "Serj
Tankian/Elect The Dead Symphony", moc prosím o zpětnou zprávu, zda
budete tomuto promítání moci dát ve Vašich médiích prostor, ráda bych si
udělala předběžný monitoring.
Na projekci, která je také součástí proma ke koncertu Serje Tankiana
24.6. v Praze, je vstup zdarma, v případě, že se na první projekci sál
příliš zaplní a neuspokojíme všechny zájemce, přidáme po jejím skončení
další projekci.
Zároveň Vás na tuto projekci zvu i coby diváky či recenzenty.
S velkým díky za podporu a spolupráci a přáním odpočinkového víkendu!
Tereza

sob 22. kvě 2010 9:30:05
Mr. Jack
Mr. Jack

SERJ TANKIAN / ELECT THE DEAD SYMPHONY
Premiérová projekce živého DVD!!!
Rock Café – kino / prostor RockCabaret
Středa 02/06/2010
Start 20.00
Vstup zdarma!!!
www.rockcafe.cz

– premiérovou projekci DVD z živého koncertu sólového projektu frontmana System Of A Down berte jako pozvánku na Tankianův koncert v Praze 24.6.2010, na němž ho doprovodí více než padesátičlenný soubor Českého národního symfonického orchestru! 20.00 – vstup zdarma/free entrance!!!
Serj Tankian vystoupí 24. června 2010 v Incheba Areně (malé sportovní hale) na Výstavišti v Praze. Slavný frontman metalové skupiny System of a Down tentokrát přijíždí se sólovou deskou ve zbrusu novém symfonickém aranžmá. S projektem Elect The Dead Symphony sklízí úspěch po celém světě a před českým publikem vystoupí za doprovodu asi padesáti členů Českého národního symfonického orchestru.
Geniální aranžér se do České republiky vrací po třech letech, aby publiku představil projekt Elect the Dead Symphony v naprosto unikátním a dechberoucím aranžmá. Arménsko-americký skladatel a multiinstrumentalista se proslavil zejména jako frontman kapely System of a Down, se kterou vydal pět úspěšných desek. Ovšem formace se v roce 2007 rozpustila, ale Tankian v hudbě pokračuje a nachází ještě větší prostor pro svou představu o hudebním aranžmá orchestrálních skladeb. Symfonické zpracování první sólové desky z podzimu 2007 s názvem Elect the Dead Symphony nabízí skladby, jak byly na živo předvedeny v doprovodu více než sedmdesátičlenného Aucklandského filharmonického orchestru na koncertu v Town Hall na Novém Zélandu. Kromě alba vychází též záznam na DVD, který tak nabízí jedinečnou možnost připomenout si tuto hudební událost. Právě toto DVD bude premiérově promítnuto v kině klubu Rock Café ve středu 2.6. od 20.00 se vstupem zdarma!

sob 22. kvě 2010 9:30:40
Mr. Jack
Mr. Jack

http://img442.imageshack.us/img442/406/serjtankianflyersprojek.jpg

sob 22. kvě 2010 9:32:00
Psycho
Psycho

No, pěkný :-)
1) Našemu webu nikdo vědět nedal, tak buď nejsme vidět nebo nejsme cílová skupina... Mělo by jít o propagaci koncertu, takže neni cílem, aby klub zaplnili fanoušci, kteří mají lístky už dávno doma.
2) Teda nevim kdo píše tyhle články, ale z těch jejich faktickejch chyb je mi špatně... :-D To psala tutově ta samá osoba, která psala to oficiální lákadlo na koncert. Hrůza...
3) 2.6. mám zkoušku. V Praze budu, ale netušim jak mi to bude vycházet časově. Uvidim jestli by mělo cenu se stavit. Záleží kolik z vás tam bude...
4) Rockovej klub jako místo pro projekci toho orchestru... Hm, nevim jak to bude vypadat teda. Jestli to bude vůbec slyšet... :D

sob 22. kvě 2010 9:43:40
Mr. Jack
Mr. Jack

D_M píše:
No, pěkný :-)
1) Našemu webu nikdo vědět nedal, tak buď nejsme vidět nebo nejsme cílová skupina... Mělo by jít o propagaci koncertu, takže neni cílem, aby klub zaplnili fanoušci, kteří mají lístky už dávno doma.
2) Teda nevim kdo píše tyhle články, ale z těch jejich faktickejch chyb je mi špatně... :-D To psala tutově ta samá osoba, která psala to oficiální lákadlo na koncert. Hrůza...
3) 2.6. mám zkoušku. V Praze budu, ale netušim jak mi to bude vycházet časově. Uvidim jestli by mělo cenu se stavit. Záleží kolik z vás tam bude...

1) tohle jsou maily pro média, což vy nejste :happy:
2) každej nemůže vedět všechno ;)
3) já jsem 2.6 v Praze na Sum 41 asi, takže nedorazim
4) proc by nebylo???

sob 22. kvě 2010 9:45:38
Shimmy
Shimmy

jo.. ten den mam poslední zkoušku.. takže večer se nejspíš stavim :)

sob 22. kvě 2010 9:49:27
Profil ICQ
Psycho
Psycho

1) Jasný... Osobně, když bych něco takovýho pořádal a šlo mi o účast, tak to pošlu hlavně fanouškům že jo... Kdyby tu akci chtěli nějak propagovat, ale tohle jim asi stačí. Na fan weby každej sere...
2) Nj, ale když už to píšu a tu informaci tam chci napsat, tak proč jí tam kurva napíšu špatně a neověřim si to? Demence...
4) Příde mi, že tam bude hodně lidí... Bavit se, hluk... Spousta lidí, který to ani nebude zajímat a těch 60 minut přetrpěj... Ozvučení by tam měli mít dobrý, ale teda nevim jestli i pro takovouhle projekci... Osobně bych si to víc užil doma na bednách bez rušení... Víc si to člověk vychutná. Ale o to tam nejde no. Většinou to totiž promítali v kinech, tak mě ten klub trochu zarazil, ale proč ne...

sob 22. kvě 2010 9:54:56
Mr. Jack
Mr. Jack

D_M píše:
1) Jasný... Osobně, když bych něco takovýho pořádal a šlo mi o účast, tak to pošlu hlavně fanouškům že jo... Kdyby tu akci chtěli nějak propagovat, ale tohle jim asi stačí. Na fan weby každej sere...
2) Nj, ale když už to píšu a tu informaci tam chci napsat, tak proč jí tam kurva napíšu špatně a neověřim si to? Demence...
4) Příde mi, že tam bude hodně lidí... Bavit se, hluk... Spousta lidí, který to ani nebude zajímat a těch 60 minut přetrpěj... Ozvučení by tam měli mít dobrý, ale teda nevim jestli i pro takovouhle projekci... Osobně bych si to víc užil doma na bednách bez rušení... Víc si to člověk vychutná. Ale o to tam nejde no. Většinou to totiž promítali v kinech, tak mě ten klub trochu zarazil, ale proč ne...

1) :D D_M to se takhle fakt nedela :-D kdyz to vyvesej hudebni weby, tak proc to posilat jinam? ;-)
2) myslim ze to podstatne, ze se bude promitat a bude koncert je tam a to je to dulezite. on kazdej taky nema cas sedet a vsechno nutne overovat

sob 22. kvě 2010 10:03:37
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  Další