Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: Serj v PRAZE!!!!
oblek by byl dobrej, ale parit si v tom koule celej den nehodlam. no my kdyz byly ze slashem na LB, tak jsme meli dobrej cekaci cas, tak bych to videl stejne. ja furt premejslym zda si brat vetsi fotak nebo ne. pac si ho mozna koupim, ale nerad bych, aby mi s tim pak vyfuckovali a nepustili.
|
úte 18. kvě 2010 17:48:15 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Jako že by ten foťák neprošel vstupem? Co se pak dá dělat? Uschovaj ti ho někam? Myslim, že zrovna na tomhle koncertu by nemuseli dělat problémy, ale člověk pozná pořádně až na místě. Nevim jak to běžně chodí, ale mám pocit, že u nás to až tak nehrotěj? Já teda taky plánuju vzít aspoň můj stařičkej digitál (kterej dneska už skoro nahraděj lepší telefony). Uvnitř se s nim asi moc fotit dát nebude, ale venku a čekání a nějaký další píčoviny bych občas vyblejsknul. Na přesnym čase se teda kdyžtak domluvíme až pozdějc aspoň v tý spešl sekci. Tam nemá přístup tolik lidí. Sem přicijenom může čumět kdokoliv. Aby nás pak nepředběhli nějaký Hujerovi nebo zájezd německejch turistů A my si tu přední řadu zasloužíme samozřejmě víc
|
úte 18. kvě 2010 18:36:50 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
D_M píše: Jako že by ten foťák neprošel vstupem? Co se pak dá dělat? Uschovaj ti ho někam? Myslim, že zrovna na tomhle koncertu by nemuseli dělat problémy, ale člověk pozná pořádně až na místě. Nevim jak to běžně chodí, ale mám pocit, že u nás to až tak nehrotěj? Já teda taky plánuju vzít aspoň můj stařičkej digitál (kterej dneska už skoro nahraděj lepší telefony). Uvnitř se s nim asi moc fotit dát nebude, ale venku a čekání a nějaký další píčoviny bych občas vyblejsknul. Na přesnym čase se teda kdyžtak domluvíme až pozdějc aspoň v tý spešl sekci. Tam nemá přístup tolik lidí. Sem přicijenom může čumět kdokoliv. Aby nás pak nepředběhli nějaký Hujerovi nebo zájezd německejch turistů A my si tu přední řadu zasloužíme samozřejmě víc nevim, do incheba to šacovali docela dost...digital propašuju to neni problem, ten stčim do slipů, myslel jsem zrcadlovku hrotěj to jak prase, na LB jsme šli detektorama a za úschovnu bylo 150..v inchbě to neni, ale nevis, na jakyho debila sekuritackyho narazis.
|
úte 18. kvě 2010 19:21:28 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
s pašováním nemam problém, sem propašoval do Vatikánskýho muzea nůž a pepřák
|
úte 18. kvě 2010 19:23:31 |
|
|
D_M
Psycho
|
Hmm... Tak ten risk 150,- mi za to stojí. Vzal bych foťák už třeba jen kvůli šanci, že bych mohl potom nebo před tim Serje potkat. Ale to pašování nevim nevim... Digitál velkej neni, ale slipy nenosim a kvůli tomu si je brát teda nebudu... Leda ho strčit někam jinam, ale kam... Snad bude dobrý počasí - kraťasy, tričko... Moc mě toho nenapadá...
|
úte 18. kvě 2010 20:26:07 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
D_M píše: :-D Hmm... Tak ten risk 150,- mi za to stojí. Vzal bych foťák už třeba jen kvůli šanci, že bych mohl potom nebo před tim Serje potkat. Ale to pašování nevim nevim... Digitál velkej neni, ale slipy nenosim a kvůli tomu si je brát teda nebudu... Leda ho strčit někam jinam, ale kam... Snad bude dobrý počasí - kraťasy, tričko... Moc mě toho nenapadá... malej kompakt propasujes i v baglu..v inchebe na gogol bordello jsem ho pronesl naprosto v pohode, ten jim nevadil..uschovna byla u 02 u iNcheby ne
|
úte 18. kvě 2010 21:06:55 |
|
|
D_M
Psycho
|
Baťoh bez dozoru PČR šacovat nemůžou ne? Ale když si nešácnou, tak nepustěj? Sem takhle na koncertu ještě nebyl no, tak sem lamka Budou chtít vidět obsah batohu? Nechaj mě v něm pronýst i pitnou vodu? (a jídlo? ) Jako někam ho schovám to by nebyl problém. Jde o to jak moc šacujou
|
úte 18. kvě 2010 21:12:45 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
D_M píše: Baťoh bez dozoru PČR šacovat nemůžou ne? Ale když si nešácnou, tak nepustěj? Sem takhle na koncertu ještě nebyl no, tak sem lamka Budou chtít vidět obsah batohu? Nechaj mě v něm pronýst i pitnou vodu? (a jídlo? ) Jako někam ho schovám to by nebyl problém. Jde o to jak moc šacujou pisti neproneses, teda me ani spoluzacce se to nepovedlo. a batoh ti sacujou, zkus na dvoumetrovou gorilu, ze na to nema pravo
|
úte 18. kvě 2010 21:15:00 |
|
|
D_M
Psycho
|
Šmejdi no... Můžeš se domáhat práva, ale až po koncertu... Holt to bude o risk no.. Foťák dám možná do kapsy co je na dnu u batohu kde je schovaná plášťenka na batoh... Jestli se vejde, tam by šacovat nemusel vůbec... Nebo na dno a přes něj nějaký hadry... Pití si beru. Holt něco vypiju při čekání a zbytek mu tam nechám. Koncert snad nebude trvat víc jak 2 hodiny. Pak holt nějaký pití někde splašim. Počítám, že uvnitř bude zcela legálně předražený
|
úte 18. kvě 2010 21:35:22 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
V Ově na Serjovi nás šacovali poplácáním po zádech. Měl jsem batoh a pronesl jsem jedenapůllitrovku s vodou. Spěchali, měli zpoždění
|
úte 18. kvě 2010 21:41:32 |
|
|