Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 23:20:45

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Další
 Serj v PRAZE!!!! 
Autor Zpráva
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Příspěvek Re: Serj v PRAZE!!!!
SLASHER píše:
Teď jsem pobavil Balčiráka že jsem radši koupil lístek k pódiu než si nechal dát akreditaci :)

tak ono kdyby dávali akreditaci k podiu, bylo by to jiná :)

pát 16. dub 2010 15:59:37
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Tak už máme baner na míru pro systemofadown.cz :) Koukám, že se tu nějak neanimuje... Kdyžtak koukněte na web...

úte 20. dub 2010 15:31:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

http://www.ct24.cz/domaci/88939-praze-s ... -pravniky/
Heh, doufám, že nebudou nějak bejčit... :-D

stř 05. kvě 2010 15:02:43
Psycho
Psycho

Včera mi psal spolužák ze střední, jestli jdu na ten koncert, že by šel taky, tak jsem říkal, že už asi nebudou lístky k pódiu a... ještě jsou. :)

úte 18. kvě 2010 13:01:25
Administrátor
Administrátor

To mi připomíná, že pořád nemám lístek... Snad ještě pár dní budou, než se rozhodnu :D

úte 18. kvě 2010 13:27:53
Psycho
Psycho

Njn, na ticketportalu maj ještě asi 184... Snad ten koncert nebude prodělečnej nebo tak něco, aby se sem vůbec pak někdy ještě někdo ze SOAD vrátil. Jednak asi nezaujalo tolik to orchestrální aranžmá a druhak ti paralelní Deftones trochu skrouhnou návštěvnost. Po netu bych řek, že se to propaguje dobře, ale jinde už je to slabší. Fanoušci o tom vědí a přijdou, pokud je to zajímá. Zbytek musej zaplnit "cizí" lidi... :D
Lístky do soutěže mi nějak nepřicházej, chystám se na připomínací mail...
Jinak to vypadá, že mi do toho žádná zkouška snad nevleze. V nejhoršim budu mít den před tim zkoušku no... Což pude, ale potřeboval bych čas na nějakou tu mediální přípravu - kouknout jak to vypadalo v Moskvě a Varšavě.... Něco o tom napsat a tak... Btw. v tý Varšavě prej bude hrát tady: http://independent.pl/images/old_files/ ... skiego.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... /Park_Sowińskiego02.jpg Čili... :D Je jasný, že se v těhle "béčkovejch" zemích snažej minimalizovat náklady a s nějakou ohromnou účastí nepočítaj. Pořád je ale supr, že to tu teda vůbec je... Serj třeba ještě za pár let přijede solo, rockově, s FCC nebo tak... Ale dost silně pochybuju, že by si někdy u nás zopakoval orchestrální koncert..... Jestli tak v zemích, kde se to koná fakt v operách a lístky sou dávno vyprodaný...

Jinak kdo z místních se teda chystá? Ještě máme měsíc. Kdyžtak pak můžem udělat nějakej sraz na začátku a čekat společně, ale na to je ještě čas... Na začátku se mluvilo o těch oblecích, osobně to už moc nevidim... Musel bych nějakej pořídit a na to neni čas..
Ale bylo by dobrý, kdyby sme vymysleli nějakej baner nebo nějakou jinou píčovinu... Kdysi mi to někdo psal na ICQ, ale sem to pak nenapsal... V Ově měl někdo ten baner "We wanna spread peace with you"... Což bylo fajn. Asi se díky tomu dostali i do zákulisí... Jen sem si řikal, že kdyby někoho něco zajímavýho napadlo, mohlo by to bejt fajn...

Edit: Tak to zkusim takhle... Kodo tam teda 24. bude? :)

D_M
ei.ei
Flyerkuba
Jeremy
Max
Mike sullivan
Řízek
Slasher
ZZ5

úte 18. kvě 2010 13:37:23
Psycho
Psycho

Jeremy taky.

úte 18. kvě 2010 14:07:15
Marmalade
Marmalade

ja du taky :)

úte 18. kvě 2010 14:57:05
Psycho
Psycho

Tak už je nás 9. Ještě se určitě někdo přidá. Plus naši známí... Tzn. první lajna obsazená... ;-) :-D
Jestli se budem domlouvat na nějakym čase, tak by sme mohli možná nějak tajněji nebo v sekci pro členy fanklubu, aby nás nějaký prevíti nepředběhli... :-D

Jinak popřemejšlejte o tom baneru kdyžtak...

úte 18. kvě 2010 15:56:27
Shimmy
Shimmy

ano! odteď nesmíme takovýhle věci řešit na veřejnosti! naše plány a strategie nesmí uniknout na veřejnost.... :palka:

úte 18. kvě 2010 17:41:24
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 46  Další