Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 4:30:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 742 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  Další
 Imperfect Harmonies 

Zvol dva nej songy...
Disowned Inc. 3%  3%  [ 2 ]
Borders Are... 6%  6%  [ 4 ]
Deserving? 11%  11%  [ 7 ]
Beatus 6%  6%  [ 4 ]
Reconstructive Demonstrations 6%  6%  [ 4 ]
Electron 10%  10%  [ 6 ]
Gate 21 13%  13%  [ 8 ]
Yes, It's Genocide 2%  2%  [ 1 ]
Peace Be Revenged 8%  8%  [ 5 ]
Left of Center 23%  23%  [ 14 ]
Wings of Summer 11%  11%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 62

Imperfect Harmonies 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Imperfect Harmonies
Třeba jim to pošle až někdy kolem původního data vydání... To je fuk, stejnak se nám to blíží... :-)
A ty orchestrálky... Viděl bych to tak, že původně nahrál ty písně s orchestrem ve studiu (pokud to nejsou live věci). Pak když komponoval, tak tuhle dal elektro část, tuhle orchestrální část... prostě to namixoval... No a teď by měl vydat ty songy jen původně orchestrální. Jestli je v normálních verzích ten orchestr furt, tak to bude asi jen očesaný, jinak zesílený,...

stř 18. srp 2010 22:57:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:
tak stejne, pokud nekdo neznalej dostane i pod, a pripoji ho doma k i tunes, tak se mu hudba okamzite smaze :D Armeny nekomentuju :D

Co je to za debilní přístroj? :D

Jo, taky mě napadlo, že jim to možná pošle až někdy kolem doby, kdy to má vyjít. Neni blbej, musí mu bejt jasný, že by to někdo nasdílel :D

stř 18. srp 2010 23:04:26
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
rizek1939 píše:
tak stejne, pokud nekdo neznalej dostane i pod, a pripoji ho doma k i tunes, tak se mu hudba okamzite smaze :D Armeny nekomentuju :D

Co je to za debilní přístroj? :D

Jo, taky mě napadlo, že jim to možná pošle až někdy kolem doby, kdy to má vyjít. Neni blbej, musí mu bejt jasný, že by to někdo nasdílel :D

neni to debilni pristroj, ale kdyz pouzivas i tunes, tak to tak je. Ja ho mam a problem s nim nemam

čtv 19. srp 2010 9:53:48
Administrátor
Administrátor

Ale proč se to smaže? Já nějak nepochopila ten důvod, proč se to smaže...

čtv 19. srp 2010 11:11:59
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
Ale proč se to smaže? Já nějak nepochopila ten důvod, proč se to smaže...

Protoze správa ipodu probíhá přes program i Tunes a ten je spojen s počítačem, kde máš tu svou hudební knihovnu. Pokud ho připojíš na jinej PC k Itunes, tak se smaže, protože tam ty skladby na disku nejsou...
na druhou stranu - diky I Tunes se daj skladby, ktere prehravas v IPodu scroblovat na last.fm, dela to ruzne mixy a seznamy skladeb (dle ruznych promenych, ktere si muzes nastavit) podle posluchatelnosti, oblibenosti, tveho hodnoceni atd...

čtv 19. srp 2010 11:20:49
Administrátor
Administrátor

Jo, to s tim last.fm je věc, která se mi hodně líbí (a pro mě v tom je jediný pozitivum iPodu).
Jako to, že je to spojený s jednim konkrétním kompem, mi přijde docela prapodivný, nezdá se mi to jako hezký řešení a přijde mi to trochu nelogický :D
Kdysi jsem o iPodu na chvíli i uvažovala, ale když jsem zjistila, že to není schopno přehrát ani .ogg (můj oblíbený formát), ani FLAC, tak jsem si řekla, že ta investice se mi rozhodně nevyplatí.
Jinak to poslouchání podle oblíbenosti atd. může někdo určitě ocenit, pro mě by to ale bylo zbytečný, tyhle věci nepoužívám ani u kompu u programů, co by to zvládly taky.

Ale jako kdyby mi někdo nabídnul iPod classic s kapacitou 160 GB, tak bych asi neodmítla :D A možná bych nepohrdla ani iPod nano 16 GB :D
Sama mám teď 4 GB a je to zatraceně málo... Ale to jsem asi hodně OT, já vím :D

čtv 19. srp 2010 11:46:51
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
Jo, to s tim last.fm je věc, která se mi hodně líbí (a pro mě v tom je jediný pozitivum iPodu).
Jako to, že je to spojený s jednim konkrétním kompem, mi přijde docela prapodivný, nezdá se mi to jako hezký řešení a přijde mi to trochu nelogický :D
Kdysi jsem o iPodu na chvíli i uvažovala, ale když jsem zjistila, že to není schopno přehrát ani .ogg (můj oblíbený formát), ani FLAC, tak jsem si řekla, že ta investice se mi rozhodně nevyplatí.
Jinak to poslouchání podle oblíbenosti atd. může někdo určitě ocenit, pro mě by to ale bylo zbytečný, tyhle věci nepoužívám ani u kompu u programů, co by to zvládly taky.

Ale jako kdyby mi někdo nabídnul iPod classic s kapacitou 160 GB, tak bych asi neodmítla :D A možná bych nepohrdla ani iPod nano 16 GB :D
Sama mám teď 4 GB a je to zatraceně málo... Ale to jsem asi hodně OT, já vím :D

me to spojeni s jednim PC neva, naposledy jsem si muziku od nekoho do mp3 nahraval v dobe, kdy jsem mel komp bez funkcniho usb pred sedmi lety :-D
ogg to nebere, flac asi taky ne, ale bere wav, coz je bezztratovej format a snadneji se udela, nez Flac ;) ipod nano 5. generaci planuji kupovat, to budou orgie se 16gb :happy:

ty poslouchas na mptrojce flac jo? a co mas za sluchatka?

čtv 19. srp 2010 11:53:01
Administrátor
Administrátor

Neposlouchám, ta moje to taky neumí. Ono mi na tom FLAC vlastně tak moc nezáleží, jenom jsem poznamenala, že to prostě neumí (a za ty prachy bych prostě chtěla, abych to umělo přehrát skoro všechno, co se běžně vyskytuje).
Ale až budu uvažovat o koupi novýho přehrávače, tak budu asi ochotná investovat i víc (i do sluchátek), takže to bych se asi začala vážně zajímat i o ten bezztrátovej formát.

Jinak momentálně mám dvoje Sennheiser, jedny takový ty malinký (nemůžu si vzpomenout, jak se jim říká, ale nejsou to takový ty, co se strčej přímo do ucha), druhý poměrně velký (HD 215), ty používám jenom doma, s tim bych ven nešla :D
Oboje mám asi 4 roky, ty malý už skoro dosluhujou a já zjistila, že se ty stejný už asi nevyrábí, což mě mrzí. Měly ovladač redukce hlasitosti přímo na tom kabelu (někdo tvrdí, že to neni ideální, ale mně to fakt vyhovovalo -- když jsem potřebovala rychle něco slyšet, nemusela jsem ani hledat přehrávač, ani vytahovat sluchátko z ucha :D).

čtv 19. srp 2010 12:57:23
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
Neposlouchám, ta moje to taky neumí. Ono mi na tom FLAC vlastně tak moc nezáleží, jenom jsem poznamenala, že to prostě neumí (a za ty prachy bych prostě chtěla, abych to umělo přehrát skoro všechno, co se běžně vyskytuje).
Ale až budu uvažovat o koupi novýho přehrávače, tak budu asi ochotná investovat i víc (i do sluchátek), takže to bych se asi začala vážně zajímat i o ten bezztrátovej formát.

Jinak momentálně mám dvoje Sennheiser, jedny takový ty malinký (nemůžu si vzpomenout, jak se jim říká, ale nejsou to takový ty, co se strčej přímo do ucha), druhý poměrně velký (HD 215), ty používám jenom doma, s tim bych ven nešla :D
Oboje mám asi 4 roky, ty malý už skoro dosluhujou a já zjistila, že se ty stejný už asi nevyrábí, což mě mrzí. Měly ovladač redukce hlasitosti přímo na tom kabelu (někdo tvrdí, že to neni ideální, ale mně to fakt vyhovovalo -- když jsem potřebovala rychle něco slyšet, nemusela jsem ani hledat přehrávač, ani vytahovat sluchátko z ucha :D).

koss a doživotní záruka je nej

čtv 19. srp 2010 13:14:23
Administrátor
Administrátor

Jo, o těch jsem taky uvažovala. Předtím jsem uvažovala i o Porta Pro (nebo jak přesně se to jmenuje), ale tolikrát jsem slyšela, že jsou údajně "přebassovaný", že jsem radši zvolila ten Sennheiser (na doma, ven bych nechodila ani s těmahle velkejma Koss, sluchátka na ven musej bejt předevšim malý, aby se vešly do kabelky, případně do kapsy :D).

čtv 19. srp 2010 13:32:45
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 742 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  Další