Nic moc novýho. V závěru potvrdil, že byl na Shavově svatbě.
pát 16. črc 2010 9:14:06
ZZ5
Suite-pee
Registrován: ned 04. říj 2009 15:11:43 Příspěvky: 171 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Re: Rozhovory se Serjem
Včil jsem viděl review z Prahy na čt2, ale stihl jsem jen poslední minutu a půl. Musím zjistit reprízu jinak sorry, jestli ste se tady o tom už někde bavily
Btw. ČT mi odpověděla, že mám koukat až 16.8. na Mimo rámec... Tak buď to nějak změnili, dali mi špatný info, nebo to budou ještě dávat až 16.8. Prima má taky interview - ze zkoušky a ti mi šmejdi vůbec neodpověděli...
sob 17. črc 2010 21:35:39
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: Rozhovory se Serjem
D_M píše:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/21054215131-mimo-ramec/ 4:30 až 7:00 cca Mohl by to pls někdo kdo už má nainstalovaný software a umíto ripnout v plný kvalitě a uploadnout ke stažení pls?
Btw. ČT mi odpověděla, že mám koukat až 16.8. na Mimo rámec... Tak buď to nějak změnili, dali mi špatný info, nebo to budou ještě dávat až 16.8. Prima má taky interview - ze zkoušky a ti mi šmejdi vůbec neodpověděli...
Tak to nechápu... Leda by to vystřihli. Nebo sem se před tim díval z nějakýho jinýho odkazu. Bylo to normálně proložený několika interview, včetně toho se Serjem. Teď když si to pustim, tak hraje jen koncert a žádný vložky tam nejsou... Kdyby to někdo nějak našel/nahrál a uploadnul, budu vděčnej... Ještě na to kouknu, ale je to divný...
Aha, už sem na to přišel. Maj to nějak podivně udělaný, vůbec to nechápu... Když to video na který sem tu dal odkaz necháš dohrát až do konce, načte se nějaký pokračování a až v něm je to interview v tom čase co sem psal... Prostě klikněte na odkaz, v tom videu se pak posuňte na konec a nechte načíst další video. V něm by to mělo bejt... Taková tajná druhá část...
Edit: Tak už to tahám. Pak youtube... Kdyby někdo potřeboval easy program na stahování z archivu ČT, tak NetTransport.
Nicméně je tam zajímavej poslední odstavec... Nějakýmu comebacku SOAD na příští rok zrovna moc nenasvědčuje... Ale i tak by se to možná dalo skloubit. S muzikálem Prometheus Bound už by snad sám Serj nutně nemusel mít moc práce. Se sbírkou básní podobně... Ovšem píšou tam, že Serj dokončuje práci na "classical jazz symphony", kterou by rád představil taky v roce 2011 - možná něco pro APO... Dál pracuje na "non-fiction" knize a pokukuje po nový "a really cool jazz instrumental record"... Takže jako on by se nenudil a SOAD nutně nepotřebuje... Otázka je, jestli ho ostatní ukecaj a jestli bude chtít... Turné by pořád možný bylo, ale s nějakym extra velkym návratem nevim nevim...
pon 19. črc 2010 21:30:12
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru