Jo, myslim, že sem sem dával fotku z bookletu. Jestli ne sem, tak do novinky určitě, ale myslim, že i někam sem. Jo, je to zajímavý. Serj tak trochu recykluje, ale neni to ke škodě. Třeba s tim Borders Are... Báseň i písnička, pěkný... Třeba tu báseň z bookletu ještě nějak použije v rámci novýho alba...
Serj někdy včera uspořádal poslechovou párty novýho alba... Pro novináře a tak. Bylo to v galerii muzea - ta výstava arménskýho malíře, co nedavno sám otevíral... Tady je review http://grammycampblog.blogspot.com/2010 ... alism.html Zaujal mě tam popis coveru alba...
Citace:
The front cover was a photo of Tankian standing with one foot in a grassy field and the other foot in a scene of a city’s destruction, with his arms up high and wide open, almost saying “welcome” to us.
čtv 15. črc 2010 9:33:42
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: Imperfect Harmonies
D_M píše:
Zaujal mě tam popis coveru alba...
Citace:
The front cover was a photo of Tankian standing with one foot in a grassy field and the other foot in a scene of a city’s destruction, with his arms up high and wide open, almost saying “welcome” to us.
uh... příšernej popis asi se budu modlit aby ten cover nebyl taky tak příšernej
Lyrics video k singlu Left of Center. V závěru je možná cover alba... Trochu kopčí Shava ne? Ale jo, pěkný. Video je pěkný, cover no... Chtělo by to vidět to v reálu...
čtv 22. črc 2010 18:31:20
flyerkuba
Lost in Hollywood
Re: Imperfect Harmonies
líbí se mi, že dělá tyhle videa... jasně, že to je prostě propagace, ale aspon jsou materiály pro fanoušky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru