Už sem to nakousnul v jinym topiku... Serj zahrál 25.11. s kapelou Visa, která spadá pod jeho nahrávací společnost. Zahráli píseň Viktor, která by měla bejt nová a měla by se objevit na novym album skupiny. Je teda možný, že i na studiovce zahostuje Serj... Uvidíme... Píšu to sem hlavně kvůli novýmu videu... HD profi záznamu:
Tak to vypadá, že si Serj zahostoval i ve studiový verzi písně. Tj. na albu Made In Chernobyl (který zdá se vyšlo teď někdy tj. na výročí černobylský havárie ) Mrkněte na to, krapet to zní líp jak live verze, což je jasný. Mně se to celkem libí...
sob 01. kvě 2010 9:52:10
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
Re: Serj a Visa - Viktor
Je to dobrý! Kdyby mi někdo poslal odkaz na stáhnutí toho alba, tak bych se vůbec nezlobil
Hm, tak teď se mi zas zdá, že to album ještě nevyšlo, protože o tom nemůžu nikde nic najít. Prvně sem viděl pár datumů, ale teď na ofiko stránkách nějak nic... Tak to asi ještě teprv vyjde. Rád bych aspoň tuhle písničku v mp3 a nez rip z youtubu, ale nikde to nějak nemůžu najít. Album by možná nemuselo bejt špatný... Ten song co jim hraje na ofiko webu je celkem pěknej. http://experienceviza.com/
Edit: Aha, už sem záhadu vyřešil Oni tu písničku dali na facebook a album teprv vyjde... Ještě nemaj ani datum...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru