Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 3:57:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Další
 Aký ste mali deň...?#3 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#3
Zajímalo by mě ale, jestli je to pro ten les dobrý... :-D Jednou za čas ho pošlapat OK, ale nevim co obsahujou ty kuličky...

pát 21. říj 2011 22:01:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

Ta barva v tom je vodou rozpustná a netoxická, takže by to nemělo mít nějak špatný dopad. :)

pát 21. říj 2011 22:12:19
Psycho
Psycho

A ta slupka nebo v čem to je?

pát 21. říj 2011 22:24:38
Cigaro
Cigaro

Joo, tak to už chceš po mně moc. :D Ne, jakási želatina to je. :)

pát 21. říj 2011 22:34:37
Psycho
Psycho

Aha, tak ok :-) Jen sem si vzpomněl, že sme tenkrát v lese nacházeli všude možně kupu takovejch divnejch kuliček... :-D

pát 21. říj 2011 22:37:22
Marmalade
Marmalade

Taky bych zkusil paintball někde venku :) I když v malý třípatrový budově to taky nemá chybu. :happy:
Ta barva v těch kuličkách.. mám pocit že mi někdo říkal že by se dala i žrát. ;) Ale z čeho to přesně je, netuším.

sob 22. říj 2011 8:30:54
Jet Pilot
Jet Pilot

Dneska sem nějaká plná elánu. Sice sem nic neudělala, ale cítím to v sobě :D .

sob 29. říj 2011 21:18:28
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Příspěvek 
Tak jsem dnes byla v Brníčku :happy: Kamarádka našla parádní Cortku na bazaru, tak jsme pro ni jely k jednomu borcovi. Zpátky jsme měli jet 19:18 vlakem domů do Prostějova. V 19:10 hlášení, že bude v úseku Brno - Chrlice vlak nahrazen náhradní autobusovou dopravou a že busy čekají před nádražím. (No a já celá zelená s kinetózou, že přece busem jet nemůžu a že prostě neexistuje :D) Tak jsme šly před nádr, nastoupily do busu a řidič nás vyhodil se slovy, že má plno, že ať počkáme na další bus. V dalším buse, který stál opodál, stejná reakce. Autobusy tedy odjely o asi 7 minut dřív, než měly a tak jsme čekali ještě s dalšími lidmi pět, deset, patnáct minut... Najednou 19:40 a bus nikde, tak jsem se naštvala a šla na informačky. Paní se vyjadřovala slovy: "Jo... Jo... Tam je mimořádnost, protože jiný vlak jel příliš brzy na červenou a srazil se s jiným... Tak víte co... Já zkusím sehnat další autobus... Moment... (šla pomaličku za kolegyní a zjevně se nebavily jen o tom, aby sehnala náhradní dopravu, pak se vrátila.) ...No tak snad by mělo za chvíli něco přijet.....Třeba už tam je... Kdyžtak počkejte před nádražím a já asi pošlu někoho s autobusem.... Mějte se hezky". Tak jsem zdrhala zpátky před nádraží a tam se mezitím objevily 2 další autobusy. Průvodčí byly totálně zmatený, nevěděly, kdo kam jede a do těch busů naskládali Krumlováky, až potom přijel třetí autobus a tam teda po chvíli hádání pustili nás. (Mezitím nám jedna holka říkala, jak přišla na nástupiště s tím, že o výluce nikde ani zmínka. Prej tam stál vlak, ale nikdo nikde, a průvodčí tam taky stál. A tak se ptala: "Jedete na Olomouc?" a on "Jojo... Jedeme. Ale ne tímhle." :D Pak slyšela hlášení v rozhlase a ten chlap tomu absolutně nebyl schopnej uvěřit a že tam počká, dokud mu někdo nezavolá :D) No samozřejmě cesta hrozná, nejhorších pět minut mého autobusového života :D Dojeli jsme do Chrlic a potom domů... Nakonec údajně nějaký sebevrah skočil pod vlak a tak to teda nebyla chyba ČD, ale to zařizování a jednání mi fakt stačilo. Samozřejmě zpoždění víc jak hodinu a půl. Už nikdy České Dráhy.. Už nikdy.

pon 31. říj 2011 22:19:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Marmalade
Marmalade

Jó, taky sem zažil pár takovejch extempóre na patnáctiminutový trase, když sem jezdil do hudebky :)
Ale sebevraha sme tam nikdy neměli. :(

pon 31. říj 2011 22:23:20
Jet Pilot
Jet Pilot

Někde je tu topic sebevražda (teda myslím) a všichni ste se mi tenkrát divili, když sem spala že pod vlak bych už kvůli těm cestujícím neskočila (pokud bych teda nechtěla všechny nasrat :D), pak to sou dycky hodinový zpoždění na všecky směry, já to zažila už několikrát. Prostě když už chci skončit, tak třeba doma v klídku, aby po mě nezbylo moc bordela...nebo přinejhorším skočit z nějaké hodně vysoké budovy, pak akorát ohradí placku na chodníku a nekolabuje kvůli mě doprava :D

pon 31. říj 2011 22:53:30
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Další