Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:21:06

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...?#2 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#2
Celý den v řiti a nic sem pořádně neudělala...když sem se konečně "probrala", abych byla schopná se učit, tak bylo půl pátý, pak sem stejně skoro hodinu jen tak čuměla s papírama v ruce :D ..udělala sem 2 otázky a před chvílí sem zapla noťas, takže je to zas v řiti

úte 21. čer 2011 19:35:54
Profil ICQ
Boom!
Boom!

Foxinbox píše:
Celý den v řiti a nic sem pořádně neudělala...když sem se konečně "probrala", abych byla schopná se učit, tak bylo půl pátý, pak sem stejně skoro hodinu jen tak čuměla s papírama v ruce :D ..udělala sem 2 otázky a před chvílí sem zapla noťas, takže je to zas v řiti

:haha: :haha:

úte 21. čer 2011 19:38:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Klasika... :-D Bojuj! :-)

úte 21. čer 2011 19:43:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Dneska jsme byli v Praze na výstavě diplomek na VŠUP.. hmm a musim říct.. takový hovadiny sem už dlouho neviděla :D

pát 24. čer 2011 18:18:50
Psycho
Psycho

Lol, výstava diplomek? :-D To musí bejt strašný... :-D Zvlášť pro někoho ze střední a níž... nebo prostě pro kohokoliv normálního...

Já dneska vstal v 11:30 :-D Za to krásně vyspinkanej :-D V 16 sme jeli do Metropole (nákupní stř. na Zličíně) s cílem koupit mi novej oblek... Na promoci a do práce (až mě vyhoděj z tý aktuální, abych jako podomní prodejce vypadal k světu :-D ). Tak sme zcourali celou Metropoli... A přivezl sem si koženou bundu... :-D *cool* Mám z ní radost :-)
Oblek nakonec taky, ale teda čekal sem větší výběr. Kupodivu Metropole jakožto ukázková reprezentace rozmarnosti civilizace nakonec docela zklamala...
Teď sem konečně v klidu u nás na vesnici a sem rád, že se v tom lesklym pozlátku, nablýskanym obalu nemusim denně pohybovat. Nechápu lidi, co tam chodí ztrácet čas (nakupovat) dobrovolně... :-D No ale doma zas v takovym klidu nejsem, protože se u nás koná každoroční póvl mega mecheche - minikopaná. Bohužel bydlíme kousek od hřiště... Moji předci asi měli rádi fotbal. Bohužel od tý doby vymysleli výkonný repráky a těm čůrákům zákon o rušení nočního klidu nic neřiká... Každoročně balancuju na hranici volat/nevolat policajty. Uvidim, jak se to bude vyvíjet. Každopádně dneska večer nepospíchám spát, protože ta hudba skončí asi až ve 3 ráno.. :-D
Ne, tak ono to nebývá tak hrozný, mě jen serou, že serou na vyhlášky a zákony... :-D Máme relativně nový okna, tak je to OK.. Ale basy no...

pát 24. čer 2011 21:37:07
Administrátor
Administrátor

No tak Metropole je strašná, já to tam nemám ráda ani trochu. A teda přijde mi, že tam toho zas tak moc neni (ale naposled jsem tam byla před hodně dlouhou dobou, tak nevim, jak to vypadá teď). A vůbec, všechny tyhle obchodní centra jsou strašný, taky nechápu lidi, co tam tráví dobrovolně čas... Všude stejně "kvalitní" hadry nebo boty, prostě nic zajímavýho... :D

pát 24. čer 2011 22:55:32
Psycho
Psycho

Jn, obchodní centra prostě hrůza... Nebejt tam to kino... :-D V Metropoli je teda krámu celkem dost, otázka je jak "zajímavejch"...

pát 24. čer 2011 23:00:18
Administrátor
Administrátor

No, to bude vlastně asi ono. Mě tam nezajímalo nikdy skoro nic, tak asi proto se mi zdálo, že je tam toho málo :D
Já ani nevim, jestli tam jsou obchody jako Sephora... vim, že tam je/byla prodejna Estée Lauder, ale víc si nepamatuju :D

pát 24. čer 2011 23:08:07
Psycho
Psycho

Já nevim. Jen vim, že tam je vždycky jedno elektro, jedna sámoška a jinak samý zbytečný a nepotřebný obchody (hadry, boty, párfémy, ...) :-D

pát 24. čer 2011 23:11:33
Administrátor
Administrátor

Mě zajímá obvykle jenom ta kosmetika, ale na tu zase většinou nemám, tak tam ani nechodim :D
A parfémy nejsou nepotřebný, to je ostatně jeden z nejlepších dárků, když se člověk trefí do vkusu :D V prodejně s parfémama bych si dokázala vybrat raz dva :D

pát 24. čer 2011 23:20:24
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 101  Další