Mám malý problém, chybí mi nějaký kousek z té hromady, kterou jsem nedávno definitivně vysadil a chodím spát pravidelně až když totálně vytuhnu kolem půl páté, někdy až k šesté ráno, dřív to prostě nejde Vstanu a stmívá se, jdu spát a svítá, připadám si (ne poprvé) jako nějaký podělaný netopýr
ani jeden z mých 147 přátel na fejsbůku není online, to jsou mi teda přátelé, to vám povím
úte 20. pro 2011 2:41:34
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: Chce se vám spat?
wow sláva práškům... no, tak hlavně ať brzo koupíš krabičku cigaret a ten chybějící prášek nahradíš nikotinem
úte 20. pro 2011 10:16:05
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
Tak zkus pár dní vstávat nejpozděj kolem 10 dopoledne a po týdnu určitě padneš unavením v 10 večer .
wow sláva práškům... no, tak hlavně ať brzo koupíš krabičku cigaret a ten chybějící prášek nahradíš nikotinem
pche, nás stačí otevřít okno a zhluboka se nadechnout
a dneska jsem vstal v 10, tak ještě šestkrát ono je to spíš v tom, že nemám povolenu žádnou fyzickou aktivitu, nemám se jak unavit.. a večer prostě neusnu i když jsem unavený
mimochodem foxi, ty už ses zbavila svých abstinenčních příznaků?
úte 20. pro 2011 11:18:08
Foxinbox
Jet Pilot
Nezbavila, páč já ten prášek ještě nevysadila . S tím začnu asi až v létě po státnicích, teďka je zbytečný to zas pokoušet. Jako takhle mi nic není, ale jak ho párkrát po sobě vynechám, tak to de všechno hodně rychle do sraček a není to teda moc příjemné .
úte 20. pro 2011 11:57:13
Foxinbox
Jet Pilot
Pokud někdy nebudete moct usnout, pusťte si tohle
ta paní má strašně příjemně milý hlas, navíc koukat jak tam zaplétá ty nitky a navléká korálky... sem zkoukla kousek a úplně mi padají víčka . A pokud by to nepomohlo, je tam dalších 308 videí a navíc se přiučíte něčemu novému a děsně příjemně uspávajícímu
úte 28. srp 2012 20:53:19
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
Utápím se v minulosti. A skončila jsem tady. (Přestože moje působení na toto fórum nikdy nebylo ani trochu vlivné. Beze srandy, když mi tenkrát Max pod představovačku napsal, že mi toto místo změní život, měl sakra pravdu! A to jsem sem přišla pozdě, byla mimo dění, a tak.)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru