Mívám sny míň často než bych si přál. Od tý doby co se mi zdálo, že mě na nějakym parkovišti honí chlap s brokovnicí sny miluju...
Vzbudil sem se a uvědomil sem si, že to je sen. Pak se mi ten sen vrátil a já sice dál snil, jak utíkám, ale přitom sem byl v pohodě, protože sem věděl, že je to sen... Od tý doby mě noční můry moc netrápěj, spíš si je užívám
Erotický sny se mi zdaj zatraceně míň často jak bych si přál...
Zrovna na dnešek se mi zdálo o nějaký divný realitě... Nějakym tunelem sme pronášeli cosi zčořenýho...
Občas se mi zdá o zvláštních místech a občas se mi tyhle místa vracej. Je to supr
Pomocí meditace se prej dá sen vyvolat, vrátit se do něj a podobně... To se mi nepovedlo, ale párkrát se mi povedlo těsně před usnutim "halucinovat" určitý věci... Nejvíc mě dostala hořící židle...
Je to takovej stav mezi realitou a snem. Je to mnohem živější než sen a přitom víš, že to neni reálný a jen si to představuješ...
Jinak spim docela špatně. Dlouho usínám, asi moc přemejšlim. Trvá mi než zklidnim myšlenky... A pak spim optimálně 8-10 hodin...
Ještě, že na vejšce nemusim tak brzo vstávat... Na střední sem musel občas i v 5 a to mě zabíjelo... Moc neponocuju, nejvíc do půlnoci...