Re: Co se komu v dneska zdálo
ja som mala včera jeden z tých fakt živých snov, neviem či sa vám už niekedy stalo, že ste si v sne povedali, že toto predsa nemože byť iba sen, ked je to tak skutočné, fakt sila......
v skratke o čo išlo
: v nejakom bare som uvidela speváka z In flames a tak som po dlhom váhaní k nemu zamierila, nech mi dá autogram, nebol velice ochotný ale nakoniec dal...NO potom do podniku zavítal sám velký Jonathan z Korn-u
tak som in-flamesáka nechala tam kde bol a zamierila som k Jonathanovi a začali sme brutálne "spíkovať", fakt sme si dobre pokecali...potom zmena:...sedím s Jonathanom, pozeráme film, Jonathan má položnú hlavu na mojom bruchu
..a ja mu hladím tu jeho začínajucu plešinku...potom sa začne Jonathan o niečo pokúšať, chce ma pobozkať a ja mu taktne poviem, že budeme len kamaráti, na čo reaguje velmi gentlemansky, pochopí to a položí si hlavu naspať na moje brucho a pozeráme dalej...
..a zase zmena: hádam sa so svojím kamošom, hovorím mu čo sa mi prihodilo, presviedčam ho nech ideme spolu do toho baru, že tam niekoho ešte stretneme a on mi nič z toho neverí...a potom som sa zobudila...s velkým sklamaním, že to bol len sen, fakt sakra kurevsky živý sen...