včera som došla do brna v snahe pokračovať v štúdium na tunajšej univerzite... prvá noc je za mnou... a že bola krutá...
najprv som ZASE a OPAŤ išla tým jeblým autobusom, ktorý si dáva "povinnú" prestávku v jednej krčme za hranicami... stáli sme tam 45 MINÚT a ja som nemala zamenené prachy za české tak som si tam mohla vonku akurát tak pískať... začínam mat podozrenie že všetky busy smer Trenčín-Brno a naspat sa spolčili s toutu krčmou.... hajzli
no došla som na izbu, ani som si nezložila vak a už mi bol ponúkaný štamprl prej že s čerešnovicou, ale to okolo čerešne ani nešlo... tak sa pekne začala moja prvá (pre ostatných čo tam boli noc predtým - druhá) chodbovia.... v pokročilejšej hodine sme sa presunuli do spoločenskej a tam sa pokračovalo... poviem vám bolo super...
a keďže spím na týchto kolejích načierno spala som na zemi v spacáku ale vooobec mi to nevadilo, až ráno som pocítila mierne stuhnutie svalstva...
teraz mám kruhy pod očami, všetko sa mi trochu točí od únavy ale hold, to je daň za študentský život....