Autor |
Zpráva |
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
páči - nepáči
mno povedala som si že tu hodím nejaku tu novu temičku...nech sa to tu trochu rozprudi a dozvieme sa nejaké možno aj zaujímavosti... tááákže sem možete napísať všetko čo sa vám páči a čo nie....dám príklad: ja mám rada čokoládové figúrky zo stromčeka, a taký ten pocit ked si idem zabehať, dobehnem a zaleje ma taká príjemná horúčava.... aaaa... nemám rada dážd, a ked sa mi niekto hrabe vo vlasoch ... takže takto nejako by to mohlo isť....tak reagujte ak chcete..alebo pridajte niečo svoje, alebo to tu zatvorte...
čtv 17. dub 2008 21:05:50 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Re: páči - nepáči
NEMAM RAD HOPERY Ale to je tema,vecny boj METAL vs HOP eeeej. Mam rad svoji kytaru.A postel cajk?
čtv 17. dub 2008 21:12:24 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
Fieldy píše: NEMAM RAD HOPERY Ale to je tema,vecny boj METAL vs HOP eeeej. Mam rad svoji kytaru.A postel cajk? mno hej to suhlasim..mna najviac irituju tie ich gate s rozkrokom pri kolenách.... ...a jj jasne postel je postel... a mne sa nepáčia vystríhaní chalani ...a páčia sa mi dredy ...
čtv 17. dub 2008 21:21:38 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Mam rad, resp. primo miluji, kdyz venku prsi/snezi, ja sedim doma, cumim z okna a posloucham pri tom Sigur Rós (album ( )) A veci, co nemam rad, se mi strasne spatne vymysli, pac nad negativnima vecma moc nepremyslim a radsi se zamerim na to prijemne. To same u lidi...
|
čtv 17. dub 2008 21:40:31 |
|
|
linda
Administrátor
|
lusius píše: ja mám rada čokoládové figúrky zo stromčeka Ty miluju, už jsem dostala chuť, ale asi si budu muset pár měsíců počkat Jinak mám ráda krásný počasí (cca. 22°C), prázdniny, internet,... až si vzpomenu na další, asi se ještě podělim Nemám ráda lidskou blbost a veškeré její projevy, to mě pokaždý rozčílí, pak nemám ráda když je moc horko nebo moc zima, nemám ráda zkouškové období a vydýchaný vzduch v místnosti
|
čtv 17. dub 2008 22:54:34 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
linda píše: lusius píše: ja mám rada čokoládové figúrky zo stromčeka Ty miluju, už jsem dostala chuť, ale asi si budu muset pár měsíců počkat Jinak mám ráda krásný počasí (cca. 22°C), prázdniny, internet,... až si vzpomenu na další, asi se ještě podělim Nemám ráda lidskou blbost a veškeré její projevy, to mě pokaždý rozčílí, pak nemám ráda když je moc horko nebo moc zima, nemám ráda zkouškové období a vydýchaný vzduch v místnosti njn figurky su mnamka..... a teda k tomu vydýchanému vzduchu....hmm ja naopak ulne neznášam ked mi je v triede konečne teplo, a vtedy niekto zahlási že je tu smrad a otvorí okno...áááá vtedy by som vraždila .....ja radšej pekne v smrade a v teple...ako v smrade a v zime, bo oni to asi nikdy nepochopia, že niektoré tie triedy už budu smrdieť furt, aj keby tam vyvalili jednu stenu...
pát 18. dub 2008 12:19:54 |
|
|
linda
Administrátor
|
lusius píše: njn figurky su mnamka..... a teda k tomu vydýchanému vzduchu....hmm ja naopak ulne neznášam ked mi je v triede konečne teplo, a vtedy niekto zahlási že je tu smrad a otvorí okno...áááá vtedy by som vraždila .....ja radšej pekne v smrade a v teple...ako v smrade a v zime, bo oni to asi nikdy nepochopia, že niektoré tie triedy už budu smrdieť furt, aj keby tam vyvalili jednu stenu... No jako je pravda, že když je venku zima a někdo otevře naráz všechny okna, nic příjemnýho to neni. Ale ten vzduch bejvá někdy k nevydržení
|
pát 18. dub 2008 13:10:19 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jo, to mi pripomina, ze nemam rad cokoladu, obzvlaste horkou Jo a mam rad dobre pivo (Janacek is da best!! , Svijany, Klaster,...) a nemam rad ty ceske pseudopiva (Gambrihnus, Krusovice, Starobrno,...)
|
pát 18. dub 2008 17:04:20 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Nemám rád cigaretovej kouř a arogantní kuřáky. Arogantní a sobecký lidi a naše školství... Mám rád dobré jídlo a pití, přírodu, relax, rekreační sport a cestování. Čokoláda mi dřiv byla fuk, ale teď sem zjistil, že kvalitní čokoládě se nebránim... Rači zimu než vydejchanej vzduch. Na hoperech mi nejvíc k smíchu přídou ty čepice s rovnym kšiltem... Vždycky mi to připomene kačera Donalda nevim proč... Prostě je hrozně legrační, že nosej něco tak v tipnýho co u mě vyvolává reakci asi jako klaunskej nos a oni si v tom připadaj důležitě a drsně...
|
pát 18. dub 2008 17:38:01 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Mám rada zapekané musli (za čokoládové by som vraždila), kristusky, teplé večery cez leto, festivaly, pivo, rodinné oslavy, dredy, vtipných ľudí, keď dostanem výplatu.... no je toho veľa. Neznášam skoré vstávanie, koprovku, nosenie siloniek, spotené nohy v teniskách, keď prší a ja som vonku, povinnosti, ploché hlavy, svoje vlasy.... aj toho je veľa. A k tým hiphoperom. Mne tie ich rovné šilty neviem prečo pripomínajú Nastenku z Mrázika. Taký ten čepiec, ktorý mala na svojej svadbe. Takže mi je fakt dosmiechu, keď vidím ako si to nejaký hiphoper šinie svojou tipickou kolísavou chodzou a s nastenkiným čepcom na hlave... A podporujem sestrin názor, radšej v smrade a teple ako v nesmrade a zime. Bo smradu bude stále, tak načo si k tomu pridávať ešte kosu???
|
pát 18. dub 2008 18:05:46 |
|
|