Autor |
Zpráva |
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Re: OFF Topic NO.3
ale je to hrozne blby nez to skoci mela bys to stihnout chytit
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
stř 11. srp 2010 22:28:04 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já bych to asi nechytla, znám se No, "vyřešila" jsem to tím, že jsem zavřela do obýváku (doufajíc při tom, že není v kuchyni ), budu se modlit, aby do rána zmizela (je tam trochu otevřený okno). Ráno tam asi otevřu dveře na balkón a budu doufat, že jestli tam je, tak vypadne Ach jo, proč musim záležitosti s hmyzem řešit i v téměř v centru města v sedmym patře v paneláku? A včera jsem tu měla brouka. Jo a denně tu máme obvykle minimálně jednu vosu, ty sem lítaj jak divý Ale já je podezřívám, že mají někde na střeše (nebo někde poblíž) hnízdo, protože tady už jsou roky a je jich tu vždycky docela dost. Těch se taky bojim (ale ne tolik, jako tý kobylky ).
|
stř 11. srp 2010 22:37:32 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Nebodaj náhodou tyhle velký kobylky? Já nevim, myslim že mi to někdo řikal. Jestli si ze mě jen nedělal prdel... My máme sítě v oknech... Stálo to nějaký prachy sice, ale zato je to fakt parádní... Žádní komáři, žádná havěť... Žádný mouchy a muší hovna a pavouci a tak... Člověk může normálně svítit a přitom mít bez obavy otevřený okno
|
stř 11. srp 2010 23:26:08 |
|
|
linda
Administrátor
|
Mně právě taky kdysi kdosi strašil tím, že koušou (přeci jen maj docela slušný kusadla, jsou to dravci, žerou hmyz ). Sítě v oknech jsou dobrý, brala bych je, ale u nás trochu nereálný (okna se otvíraj debilně, jsou prostě takový otáčivý kolem osy procházející středem, jestli chápete prostě se levá část okna otvírá ven, pravá dovnitř). Ale mě pak došlo, že ta kobylka přiletěla nejspíš z chodby (se sestrou jsme ji tam o víkendu viděly a nevěděly, co s ní, bály jsme se ), chuděra tam byla asi teda několik dní... No a otec nechal chvíli otevřený dveře na chodbu a šel si pro něco, co zapomněl a ona šla asi za světlem... Teda on je to asi sameček, ale naštěstí necvrká (aspoň zatim ).
|
čtv 12. srp 2010 0:49:28 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
No vidíš... ona šla k vám, protože věděla, že jí nenecháš ve štychu a dáš jí něco na zub. Třeba to někdo doma chová a uteklo mu to?
|
čtv 12. srp 2010 8:57:18 |
|
|
linda
Administrátor
|
No to snad ne, to by ji asi hledal, kdyby to byl někdo z baráku... Zatim jsem ji neviděla, ale vzhledem k tomu, že je to spíše odpolední a noční živočich, to nemusí vůbec nic znamenat Třeba už přesídlila ke mně do pokoje a v noci tu z ní dostanu infarkt Jako je mi jí docela líto, já ji hlavně nechci zabít, nebo jí nějak ublížit, tak doufám, že si najde cestu ven
|
čtv 12. srp 2010 11:54:51 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
No nejlepsi bylo kdyz nam po pokoju v Recku behal gekon to sem mel skoro strach jit spat aji ja
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
čtv 12. srp 2010 13:24:06 |
|
|
linda
Administrátor
|
Teď koukám, že jsem zapomněla říct, že s kobylkou to dopadlo dobře, byla odchycena (maminkou ) a vypuštěna do naší městské volné přírody 666: tak toho bych se asi taky bála Ale to jsem psát nechtěla, mám jinej dotaz. Nemáte tip na zlepšení nálady? Už asi měsíc se nedokážu zbavit vyloženě otrávený nálady, nemám náladu skoro na nikoho (ale jinak jsem naprosto v pohodě ). Občas se mi to stávalo, ale nikdy to nemělo tak dlouhý trvání, nevíte čím to je? Myslíte, že je to tím, že jsem už stará?
|
úte 31. srp 2010 22:41:42 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
linda píše: Teď koukám, že jsem zapomněla říct, že s kobylkou to dopadlo dobře, byla odchycena (maminkou ) a vypuštěna do naší městské volné přírody 666: tak toho bych se asi taky bála Ale to jsem psát nechtěla, mám jinej dotaz. Nemáte tip na zlepšení nálady? Už asi měsíc se nedokážu zbavit vyloženě otrávený nálady, nemám náladu skoro na nikoho (ale jinak jsem naprosto v pohodě ). Občas se mi to stávalo, ale nikdy to nemělo tak dlouhý trvání, nevíte čím to je? Myslíte, že je to tím, že jsem už stará? jo si v přechodu
|
úte 31. srp 2010 22:42:24 |
|
|
linda
Administrátor
|
A sakra, to mě nenapadlo To abych si začala rychle hledat nějakýho chlapa, než bude opravdu pozdě
|
úte 31. srp 2010 22:43:46 |
|
|