Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 14. lis 2024 18:24:41

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
Katuna píše:
Já...popravdě nevim. :)

ale když se na to díváš logicky, tak vážně...bojím se dne kdy si to ženy uvědomí a feminismus dosáhne vrcholu :D

úte 02. lis 2010 22:02:51
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

no mne je to viac menej jedno :D

úte 02. lis 2010 22:07:57
Jet Pilot
Jet Pilot

Pak budete v hajzlu, no.. :D
Ale tak..ono pokud by to ženám tak vadilo, tak by asi už dávno "povstaly".. :) Ne vždycky se taky ženský chovaj hezky k chlapům, že.. :D
Ženský už si asi prostě zvykly..A každej je individuální..

úte 02. lis 2010 22:08:16
Administrátor
Administrátor

No, podle mě je to tím, že těm ženám nejde jen o to tělesné potěšení, ale v první řadě o to, že svůj protějšek milují :) Ale jak se tak dívám, asi mám poněkud staromódní pohled...
Co na tom, že by si ženou užila v posteli víc, když k ní nic necítí? A ta žena ji vlastně ani nepřitahuje...

Když se podívám na slečny a paní ve svém okolí, tak většina z nich je se svým partnerem prostě proto, že ho milují, malá část proto, že (z různých důvodů) nedokážou odejít a ještě menší část proto, že jejich choť je movitý :D Vlastně ve svym okolí nemám snad žádnou ženu, která by měla stálýho partnera a byla s ním jenom kvůli sexu. Občas se najde nějaká, která má sex na jednu noc, ale vždycky s chlapem (ale tak tyhle případy se stejně nepočítají).
Liter poeta píše:
když by se na nás ženy vysrali, tak bychom po každé co by jenom náznak dala chňapli jako po kusu masa po týdnu hladu

No, nemalá část mužů se tak chová i teď :D

úte 02. lis 2010 22:16:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

linda: ne teď se někteří chovají jako ke kusu masa :) potom by se chovali jako ke ku kusu masa po týdnu či roku hladu :D
a jinak máš pravdu na tom zamilování něco je...ale já řekl, že to beru spíš logicky

úte 02. lis 2010 22:28:05
Jet Pilot
Jet Pilot

Když člověk někoho miluje, přijde mu fyzicky přitažlivější než ostatní..nemusí bejt proto o dost lepší a stejně ti to tak přijde.

úte 02. lis 2010 22:29:56
Administrátor
Administrátor

liter: aha, tak to jo :D

Logicky? Tak kdybych to chtěla brát do důsledně logicky, tak by bylo nejlepší nakoupit si pomůcky a snažit se sama, případně si objednat profesionálku nebo profesionála (nebo obojí) :D
Já si prostě myslim, že většině žen jde o víc než jenom o fyzický potěšení (teda jako myslím o potěšení bez kouska citu).
No tak záleží na tom, co považuješ za logický... Já si myslím, že není logický oddělit od člověka tu jeho citovou část a ponechat jen tu tělesnou (protože jsme prostě stvořeni s obojím)... Ale budeme-li teda trvat na tom, že jde o užitek, tak zase musíme (když to teda bereme logicky) ten užitek a potěšení z druhýho (uf, to zní strašně :D) brát jako celek -- a v tomhle vítězí prostě muži (aspoň u většiny heterosexuálek :D).

úte 02. lis 2010 22:41:24
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Linda : já prostě jenom chladně kalkuloval :)

úte 02. lis 2010 22:44:24
Administrátor
Administrátor

No však já taky :D Beru užitek z druhýho jako celek, jinak nemá cenu chladně kalkulovat :D
To si pak musíš sepsat všechna pro a proti a pak prostě uvidíš, co má víc bodů a čemu máš dát přednost :D Přijde mi to o dost logičtější než zaměřit se na jednu oblast, ze který mám dokonce jenom dočasnej užitek :D

úte 02. lis 2010 22:47:19
Old School Hollywood
Old School Hollywood

ano lindo :D já jsem ale už natolik unavený, že steží zvládám chápat o čem teď mluvíš :D

úte 02. lis 2010 22:48:22
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 101  Další