Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 0:17:22

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 101  Další
 NESNÁŠIM... 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: NESNÁŠIM...
linda píše:
No já právě zastávám spíš ten orgamizovaný chaos, ale čas od času to právě poruším tím, že něco někam uklidím, abych to našla -- a obvykle to dopadne tak, že to pak strašně dlouho hledám :D

proč si sama děláš díry v systému? :lol: jakou to má logiku? :D

úte 23. lis 2010 1:35:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Jeremy píše:
hele, ty to bereš z moc divnýho úhlu :) dám ti příklad... je to zhruba půl roku, co měla jedna moje kamarádka (sestřenka mojí první holky) narozeniny... studovala v Brně tehdá, neviděli sme se a pořádně nepokecali dobrý dva roky... a v JEDNU hodinu v noci mě VOLALA... já zrovna uléhal do postele (možná sem to tu už předtím psal :lol: ) a tak zvednu telefon a ona, že jestli bych nechtěl jet za nima na byt (bydlí daleko od centra) a nekoupil ještě nějaký flašky někde...

proč bych se na takovou situaci měl dívat jako "vždyť mě jen využívá? co to jako má znamenat? já se zrovna chystám spát!" ... to je blbost... ta osoba si je natolik jistá, že JÁ jí můžu pomoct a prostě to zkusí... a mě to TĚŠÍ, že když potřebuje pomoc, tak první za kým jde, jsem JÁ :) její přítel volal svým patnácti kamošům a všichni na něj srali :) já sem se samozřejmě sebral a hodinu a půl mě trval nákup chlastu a cesta :haha: a STEJNĚ se to vyplatilo, páč to byla super akce :D taaakže tak. Záleží jaký máš kamarády, jestli by ti taky pomohli, když bys potřebovala :)

Já nevim, tohle by mi asi taky nevadilo :D Ale když se to od těch stejnejch lidí děje skoro pořád, tak je to prostě divný :D
Tak kamarádi, to je něco jinýho, ti se o tebe zajímají i jindy, ne jenom tehdy, když chtěj, abys jim posloužil :D Mám kamaráda, kterej chce poradit dost často -- občas je to i něco, co by během dvou vteřin vygooglil :D U něho mě to ale neštve, tohle je prostě něco jinýho...
Vůbec mi nevadí, když se někdo ozve jednou za sto let (já to dělávám taky), přátelství se neměří podle toho, jestli jsem s někým v kontaktu denně, nebo dvakrát do měsíce, ale záleží na tom, o čem se bavíte, když se už se teda bavíte... :D
Jde mi prostě spíš o lidi, co tě berou jako lehce dostupnou poradnu, aby se sami nemuseli moc namáhat a hledat řešení :D

Jeremy píše:
proč si sama děláš díry v systému? :lol: jakou to má logiku? :D

Já nevím :D Já nevím, proč to dělám :D Prostě mi občas hrábne :D

úte 23. lis 2010 1:52:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

takový lidi neznám :D ... hele, nelíbíš se náhodou tomu týpkovi, co furt hledá záminku s tebou psát? :D

:D mě taky, občas...ale neuklízim :lol:

úte 23. lis 2010 7:37:09
Psycho
Psycho

linda píše:
Nesnáším, když mi někdo napíše jenom tehdy, když něco potřebuje. Ne že by mi vadilo, že si se mnou nechce povídat i jindy, vadí mi prostě to, že mě otravuje a já musim předstírat ochotu a dotyčné osobě pomoci, ač bych radši dělala něco jiného. Nejvíc mi vadí to, že si díky těmhle lidem uvědomuju, že jim vlastně nepomáhám s radostí, ale prostě jenom proto, že to potřebují a já mám pocit, že v takových případech se "ne" neříká.
Vadí vám tyhli lidi taky? Potřebuju se ujistit, že v tom nejsem sama :D

Třeba jak jsem ti tehdá psal, jak to máte s těma budovama na ČVUT? :-D

úte 23. lis 2010 10:34:05
Administrátor
Administrátor

Jeremy píše:
takový lidi neznám :D ... hele, nelíbíš se náhodou tomu týpkovi, co furt hledá záminku s tebou psát? :D

:D mě taky, občas...ale neuklízim :lol:

Neznáš? :D Tak to se máš :D
Nelíbim, jsme jenom přátelé :D

A to, co jsem včera hledala, jsem dneska našla. Na místě, kam jsem se včera dívala taky, ale asi dost ledabyle (i když to bylo aspoň dvakrát :D). Dala jsem si to tam, kam si podobný papírky s poznámkama ukládám (nejsem schopná si dělat poznámky nějak normálně, obvykle použiju ten nejmenší papír, co mám po ruce, to je jedna z věcí, co u sebe moc nechápu :D).

Max: ne, můžeš bejt v klidu, tohle mi nevadilo ani náhodou :) Ten tvůj problém mě vlastně dokonce docela zaujal, je zajímavý vidět, s čím se na škole trápí ostatní :D
Ale když nad tim tak přemejšlim, tak ono to asi bude spíš tak, že mi vadí ty lidi (mimojiné proto, že pořád někoho využívají), takže mi u nich vadí i věci, co u ostatních lidí beru úplně normálně :D Ale snažim se mít je ráda, to se počítá, ne? :D

úte 23. lis 2010 13:55:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

linda píše:
Nelíbim, jsme jenom přátelé :D

Jasnýýý *cool* :D

úte 23. lis 2010 14:12:07
Jet Pilot
Jet Pilot

linda píše:
Jde mi prostě spíš o lidi, co tě berou jako lehce dostupnou poradnu, aby se sami nemuseli moc namáhat a hledat řešení :D

Jo, to mě taky vadí :) Anebo třeba - je to něco trochu jinýho, ale na podobnym principu - v lavici vedle nás sedí dvojice holek. No a oni si nikdy ani jedna z nich nepřinese na nic učebnici a věčně spolýhaj na to, že my máme dvě a tudíž jim jednu můžeme pučit. Když se to stane jednou, dvakrát, dobře. Ale když vidíš, že je jim to jedno, naschvál je nenosej, zlehčujou si tašku a berou tě jako automatickou půjčovnu učebnic, to mě docela dost sere. Já si prostě řikám, že jim to neni blbý. :)

úte 23. lis 2010 18:42:11
Cigaro
Cigaro

Katuna píše:
Anebo třeba - je to něco trochu jinýho, ale na podobnym principu - v lavici vedle nás sedí dvojice holek. No a oni si nikdy ani jedna z nich nepřinese na nic učebnici a věčně spolýhaj na to, že my máme dvě a tudíž jim jednu můžeme pučit. Když se to stane jednou, dvakrát, dobře. Ale když vidíš, že je jim to jedno, naschvál je nenosej, zlehčujou si tašku a berou tě jako automatickou půjčovnu učebnic, to mě docela dost sere. Já si prostě řikám, že jim to neni blbý. :)

Jo, přesně, to znám! Akorát právě z pohledu těch dvou holek :oops: :D

úte 23. lis 2010 19:00:04
Psycho
Psycho

Taky, ale jako nebylo to pořád, jen když jsme fakt oba zapomněli, což teda bylo docela často. :-D

úte 23. lis 2010 19:02:20
Jet Pilot
Jet Pilot

Jasně, ale zapomněli ste to, ony to dělaj cíleně :)

úte 23. lis 2010 19:04:44
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 101  Další