Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 22:53:13

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 129  Další
 OFF-TOPIC 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: OFF-TOPIC
MaxFriik píše:
Treba to driv neslysel... A treba chce proste penize, se divim, ze ti to tak strasne vadi, kdyz komercni strategie Linkin Parku ti nevadi...

to je jaka?

sob 06. pro 2008 19:32:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Vydavat porad zivaky a ryzovat prachy. Ted pred Vanocema vydali dalsi, jaka to nahoda :)

sob 06. pro 2008 19:35:16
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Vydavat porad zivaky a ryzovat prachy. Ted pred Vanocema vydali dalsi, jaka to nahoda :)

myslis to , ze v historii vydali svuj druhy zivak? (nepocitam kolaboraci s jay-z)
hmmm zajimave ryzovani penez na kapelu, ktera vydala debut v roce 2000 (behem osmi let 2x cd/dvd z koncertu)
trochu vedle maxi :)
to ze pred vanoci vychazi nejvice alb/dvd je vseobecny fakt

sob 06. pro 2008 20:39:31
Psycho
Psycho

Zivak treti, dve dvd, jeden remix a jedna ta vec s jay-z. Na tri alba se mi to zda dost...
To, ze vychazi, je fakt a proc? Protoze chcou penize...
Ale jako me je to jedno, jen se mi zdalo divne, ze u Satrianiho ti rzovani penez vadi (osocil tve oblibence), ale u Linkinu (tvy oblibenci) ti to nevadi :)

sob 06. pro 2008 20:47:56
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Zivak treti, dve dvd, jeden remix a jedna ta vec s jay-z. Na tri alba se mi to zda dost...
To, ze vychazi, je fakt a proc? Protoze chcou penize...
Ale jako me je to jedno, jen se mi zdalo divne, ze u Satrianiho ti rzovani penez vadi (osocil tve oblibence), ale u Linkinu (tvy oblibenci) ti to nevadi :)

Zivak treti? a ktery je ten treti?
remixy bylo album, navic i s novyma pisnema a hostama (davis, frontman staind...) - ale zminoval jsi jen zivaky
u Satrianiho jsem kritizoval ryzovani penez tim, ze chce neco vysoudit, kdyz vyda zivak je mi to u prdele
coldplay zase tak moji oblibenci nejsou, viceme posloucham jen posledni album, napr. to EP jsem jeste neslysel a mam ho doma asi 3tydny
ano zivaky se vydavaj pro prachy to nepopiram, ale proc ne? kdyby vydali soad zivak tak je nikdo z ryzovani neobvini :-)..sem se zase promita tvoje averze vuci LP (viz Tve drivejsi vyroky ze texas je dodela studiove atd.)

jen ten treti zivak nejak nevidim - http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sq ... ykld6e~T20

sob 06. pro 2008 21:12:53
Psycho
Psycho

Ja jsem myslel, ze tohle je zivak: Frat Party At the Pankake Festival, ale neni...
Ja jen rikam, ze je to ryzovani jak ryzovani, ale tobe to u jednoho vadi u druheho ne...
Averzi vuci LP nemam, jen je uvadim jako priklad ryzovani :) No a to, ze Texas je ze studia s primixovanyma divakama, jsem proste cetl na nekolika mistech, tak jsem myslel, ze je to pravda...

sob 06. pro 2008 22:26:08
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Ja jsem myslel, ze tohle je zivak: Frat Party At the Pankake Festival, ale neni...
Ja jen rikam, ze je to ryzovani jak ryzovani, ale tobe to u jednoho vadi u druheho ne...
Averzi vuci LP nemam, jen je uvadim jako priklad ryzovani :) No a to, ze Texas je ze studia s primixovanyma divakama, jsem proste cetl na nekolika mistech, tak jsem myslel, ze je to pravda...

jako problem jsem videl to, ze je zaluje (pred Vanoci, jako Hutka kritizoval Nohavicu)..kdyz ten (pro me no name) vyda DVD tak mi je to jedno, at za nej prachy dostane zaslouzi si je
to ze jsi to nekde cetl neznamena ze to tak je, to ja uz cetl veci :-D

sob 06. pro 2008 22:39:52
Psycho
Psycho

zpěvová melodie a melodie solové kytary jsou tam téměř uplně stejný a jestli tohle Satriani nevyhraje, tak by se měli všichni slavní muzikanti bát o svoje melodie, páč ano, autorský práva jsou autorský práva...aj na "vlastnění" melodie...jak říká v One Note Songu JB Kylovi na připomínku, že by to mohl napsat každej.. "Yes, but guess who DID wrote it!"... a má pravdu... kdo dřív příjde, ten dřív mele...samozřejmě učitý party se např. v metalu "citujou" docela často, ale je tam nějaký omezení stejnosti na nějakých 8 taktů nebo co...(to sem kdysi kdesi slyšel)... mno a k linkinům sem se vyjádřil už dost v diskuzi co právě posloucháte, takže radši nic :) ale stotožnuju se s Maxem (na jejich nu-metalové historii leží lehce kýčovitý nový pop/rockový kabát)... A ať měl Satriani důvod jakejkoliv, tak má právo Coldplay žalovat...a je irelevantní jestli po půl roce, po roce nebo klidně po dvou...a i když je rizkova teorie o Satrianiho pohnutkách zajímavá, tak pravdy se stejně nedohledáme, tak co to řešit ;) já hlasuju pro Satrianiho :D a vlůbec bych byl pro to, aby všechna stará vážná hudba měla taky autorský práva, aby nebyla tak znásilňovaná DJama a všude možně... třeba nějakej mladej dával kamsi na forum odkaz na nějakej disko song nebo co to bylo a já si říkám "do pytle kde sem to slyšel"...tak to pošlu kamošovi muzikologovi a jasně, že to byl Mozart...ale nejhorší bylo, že ten mladej ani netušil, že to je vykradený...prostě uplně fůj

ned 07. pro 2008 3:12:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

tak čo boli ste niekto na tej "strielačke", či to nakoniec nebolo?

pon 08. pro 2008 20:37:33
Ego Brain
Ego Brain

nebolo to.... :( ale jeremy o tom povie viac...

shit a tak som sa tešila...

pon 08. pro 2008 21:07:13
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 129  Další