Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 9:04:00

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 101  Další
 NESNÁŠIM... 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: NESNÁŠIM...
Máš to dohánět ve škole :-)

ned 17. říj 2010 20:29:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

S tou empatii je celkem hafo blbost ze sou baby vic empaticky , znam hafo holek co totalne vubec.. znam i hafo borcu co vubec.. vis vetsina tech "Tvrdaku" sou citlivy lidi a proste vsechno ale nedavaji to najevo.. to je asi tou rivalitou proste vis jak.. jinej borec je sok a tak. nevim no :)

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

ned 17. říj 2010 20:32:15
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

Nejsou příležitosti :(

ned 17. říj 2010 20:35:52
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Linda : ne já tady celou dobu mluvi o tom, že většina se řídí gendrovými stereotypy, které vůbec nemusí být lidem vlastní :)
666: jj taky si myslím

ned 17. říj 2010 20:36:04
Administrátor
Administrátor

liter: nemusí, však jsem nikdy netvrdila, že to je pravidlo a že to tak musí být :) jsou to spíše moje (nerada to říkám :D) docela dlouhé zkušenosti (holt, nejsem nejmladší, třicítka tu je za chvíli :D).

666: já ale nepopírám, že jsou citliví. Ovšem je jejich blbost, že to nedají najevo, pro mě pak nejsou tvrďáci, ale naopak slaboši. Na většině lidí to stejně poznáš, jestli jsou v klidu, nebo jestli to jenom hrajou. No, aspoň já to na tom člověku častokrát vidim, jsou lidi, kterejm tohle dost uniká. Ale zase já jsem typickej "pozorovatel", sama se skoro neprojevující, zato bedlivě sledující reakce, gesta a vůbec všechno ostatních :D
No, dost toho OT :)

Nesnáším dopravní zácpy. Dneska jsem v jedný trpěla skoro hodinu (na Evropský směrem z centra). Nesnáším to, nesnáším! :D

A taky nemám ráda, když potkám někoho, koho potkat nechci. Sestra mě po šíleně dlouhý době přemluvila a zlákala na jednu jejich přednášku (chodí na fildu, obor ČJ/literatura) a já tam musela zrovna potkat jednoho debilního spolužáka ze základky a z gymplu :D On byl na základce normální, pohodovej kluk, pak mu nějak hráblo a když jsme přešli na gympl, přestal nás všechny zdravit (tehdy nás šlo z naší třídy asi 10). A dneska ho musim zrovna vidět, jak kouří před školou :D
Jinak po hodině na fildě jsem si řekla, že nemusím mít pocit, že jenom naše škola má neužitečný předměty (ale tenhle byl aspoň zajímavej, naše jsou neužitečný a k tomu nezajímavý :D). A asi jsem se totálně sekla při výběru školy, měla jsem jít na něco humanitního :D

pon 18. říj 2010 19:16:47
Jet Pilot
Jet Pilot

A na co chodíš, Lindo? :)

pon 18. říj 2010 19:19:56
Administrátor
Administrátor

ČVUT, Fakulta dopravní. Ale už se to chýlí ke konci (konečně :D). Předtím jsem chodila rok na jinou školu (MFF UK, obor Matematika), odkud jsem odešla, protože jsem si myslela, že mě to nebaví a že studium nikam nevede. Až na dopravce jsem pochopila, jak to vypadá, když studium nikam nevede :D
Už jsem mohla mít titul z matfyzu a mučit nějaký středoškoláky v hodinách matematiky :D Ale učitelství je občas asi šílená práce (teda mohla bych dělat i něco jinýho, pochopitelně, ale to učitelství bych asi velmi zvažovala :D). No, byla jsem blbá a teď studuju něco, co mě absolutně nezajímá, matematika je aspoň krásná a zajímavá :D

pon 18. říj 2010 19:47:38
Jet Pilot
Jet Pilot

Jo no, jedna z mých nočních můr je zvolit si špatnou školu.. :D

pon 18. říj 2010 20:03:16
Cigaro
Cigaro

Jeste jednou OT :happy:
No jako slabosi, kdyby clovek kazdymu ukazoval ze ma peknou dusi a byl na vsechny hodnej tak by s nim kazdej vyjebal ;) proto se to nedava moc na odiv. :)

NESNASIM kdyz nemuzu najit Salming sroubovacek, dneska sem operoval hokejku a pak sel ven prijdu chcu dokoncit operaci a sroubovacek nikde.. PUL HODINY SEM ho hledal :D VSUDE! Na hajzlu, v lednicce, ve spizce , v kuchyni, v pokoji, na zemi, v perinach ale proste NIKDE neni! :D a na ty sroubky k te hokejce se jinej sroubovak pouzit neda.. je to jenom tenhle specialni :D

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

pon 18. říj 2010 21:50:30
Profil ICQ
Johnny
Johnny

Nevzal sis ho s sebou ven? :happy:

úte 19. říj 2010 20:33:41
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 101  Další