Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 9:53:04

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 129  Další
 OFF-TOPIC 
Autor Zpráva
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Příspěvek Re: OFF-TOPIC
D_M píše:
Mě taky nezajímaj, ale auto mě muslo začít zajímat... Přeci jen MHD na vesnici nic moc...

Já řidičák v nejbližší době neplánuju :). Auto u nás doma nevlastníme, a jsem z OV takže tady není problém dostat se MHD kdekoli, navíc mit o přijde levnější. Když je třeba někam často jezdit, (škola, obchod, kamarádi atd.) tak si stačí koupit měsíčník a myslím že to vyjde levněji než benzin. A i když nejsem ekolog, tak to má i ekologickou výhodu. A navíc vypláznout za řidičák cca 8k ? Ne díky :)

sob 23. srp 2008 14:04:03
Psycho
Psycho

bosak00 píše:
D_M píše:
Mě taky nezajímaj, ale auto mě muslo začít zajímat... Přeci jen MHD na vesnici nic moc...

Já řidičák v nejbližší době neplánuju :). Auto u nás doma nevlastníme, a jsem z OV takže tady není problém dostat se MHD kdekoli, navíc mit o přijde levnější. Když je třeba někam často jezdit, (škola, obchod, kamarádi atd.) tak si stačí koupit měsíčník a myslím že to vyjde levněji než benzin. A i když nejsem ekolog, tak to má i ekologickou výhodu. A navíc vypláznout za řidičák cca 8k ? Ne díky :)

Rozhodně souhlasim... Já do školy jezdim taky pořád MHD ikdyž mám auto i řidičák... Jenže když se od nás potřebuju na určitou hodinu dostat k lékaři nebo v době kdy se mi to hodí jet nakoupit tak MHD nepomůže... Jezdí nam to tady maximálně 1× za hodinu a někdy ani to ne... (např. o víkendu nejezdí nic)... Autem moc často nejezdim, prostě jen nakoupit, k doktorovi a k příbuznejm... Navíc je od nás nejbližší autobusová zastávka něco přez kilometr... :D

sob 23. srp 2008 14:08:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

D_M píše:
bosak00 píše:
D_M píše:

Rozhodně souhlasim... Já do školy jezdim taky pořád MHD ikdyž mám auto i řidičák... Jenže když se od nás potřebuju na určitou hodinu dostat k lékaři nebo v době kdy se mi to hodí jet nakoupit tak MHD nepomůže... Jezdí nam to tady maximálně 1× za hodinu a někdy ani to ne... (např. o víkendu nejezdí nic)... Autem moc často nejezdim, prostě jen nakoupit, k doktorovi a k příbuznejm... Navíc je od nás nejbližší autobusová zastávka něco přez kilometr... :D

Tak to potom chápu :happy:

sob 23. srp 2008 14:15:33
Ego Brain
Ego Brain

tiež nemám vodičák, nemáme auto a nikdy mať nebudeme...nechystám sa ho v blízkej dobe urobiť, ale neskor to bude ešte drahšie, takže mám dosť dilemu...
ale nechcem dopadnúť jak kamarátky, čo si ho urobili a polovica z nich si za volant už nesadla...

bosak00: to 8k si myslel 8000??? veď teraz je to už okolo 13 000 sk nie?

sob 23. srp 2008 14:27:56
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Kaťuša píše:
tiež nemám vodičák, nemáme auto a nikdy mať nebudeme...nechystám sa ho v blízkej dobe urobiť, ale neskor to bude ešte drahšie, takže mám dosť dilemu...
ale nechcem dopadnúť jak kamarátky, čo si ho urobili a polovica z nich si za volant už nesadla...

bosak00: to 8k si myslel 8000??? veď teraz je to už okolo 13 000 sk nie?

Jo 8k jako 8000 kč, no nvm jak u vás, ale tady jsou ceny řidičáků tak kolem 8000 kč. Ale tak to je různé mno, záleží na autoškole.

sob 23. srp 2008 14:29:43
Psycho
Psycho

No ja jsem ho ted zacal delat. Stal me 6500,- A v pristich peti letech ho asi nebudu vubec potrebovat, pac budu bydlet v Brne, kde budu jezidt mhd. Takze autem pojedu maximalne tak, kdyz dojedu na vikend dom a pojedem treba k babicce na navstevu :)

sob 23. srp 2008 14:31:00
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
No ja jsem ho ted zacal delat. Stal me 6500,- A v pristich peti letech ho asi nebudu vubec potrebovat, pac budu bydlet v Brne, kde budu jezidt mhd. Takze autem pojedu maximalne tak, kdyz dojedu na vikend dom a pojedem treba k babicce na navstevu :)

me asi 6,5 nebo 7,5

sob 23. srp 2008 14:33:56
Psycho
Psycho

rizek píše:
me asi 6,5 nebo 7,5

Jo mě myslim taky... Plus nakonec nějaký poplatky komisaři... To bylo možná tak 500,-

sob 23. srp 2008 14:40:10
Ego Brain
Ego Brain

to máte jaké lacné, u nás je to určite minimálne 10000sk (študenti tam majú nejakú zlavu), ale bavila som sa s jednou holčinou a tá ide robiť tuším za 13000sk, spomínala, a to je teda rozdiel...

Max: tak jazdievaj do brna autom... :D kamarát z kolejí tak chodieva...

sob 23. srp 2008 14:46:48
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Kaťuša píše:
to máte jaké lacné, u nás je to určite minimálne 10000sk (študenti tam majú nejakú zlavu), ale bavila som sa s jednou holčinou a tá ide robiť tuším za 13000sk, spomínala, a to je teda rozdiel...

Max: tak jazdievaj do brna autom... :D kamarát z kolejí tak chodieva...

Nevyplatí se ti přijet řidičák udělat sem?? Nvm kolik stojí cesta a jaké jsou teď kurzy sk/kč, tak se jenom ptám :)

sob 23. srp 2008 14:48:48
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 129  Další