Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: OFF TOPIC V
Jeremy, jsem ráda, že jsi to sem dal, docela jsi mi pomohl Můžeš mi říct, kde se ti to objevilo? Já tam žádný takovýhle okno nemám A proč tam máš jenom "Hlavní stránka", "Profil", a "Účet"? Já tam mám ty věci čtyři Jak se můžu toho dalšího zbavit, nevíš?
|
pát 10. čer 2011 23:39:37 |
|
|
linda
Administrátor
|
Zařídíte někdo, abych v 41 letech vypadala podobně? Hlavně ta skvělá kůže, já mám po celejch nohách žíly a žilky Ale teda na můj vkus je až moc hubená, víc se mi líbí ženštější nebo vysportovanější postavy, tak ji ani nedávám do "Ideálu ženské krásy", ale jenom sem A detail stehna: http://media.2011.super.cz/images/galle ... 0607124505 Ale ani nevim, kdo to je, poslala mi ji kamarádka, abych "záviděla" společně s ní
|
sob 11. čer 2011 0:38:09 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
linda píše: Jeremy, jsem ráda, že jsi to sem dal, docela jsi mi pomohl Můžeš mi říct, kde se ti to objevilo? Já tam žádný takovýhle okno nemám A proč tam máš jenom "Hlavní stránka", "Profil", a "Účet"? Já tam mám ty věci čtyři Jak se můžu toho dalšího zbavit, nevíš? rádo se stalo mě to tak zaujalo, že sem se musel podělit... nemužu ti říct, kde se mi to tam objevilo já totiž normálně na hlavní stránce mám v pravo už jen takový okýnko kam se promítá veškerá činnost mých přátel... když daj like nebo něco okomentujou nemám tam vůbec události a takový věci... ty se daj rozkliknout vlevo... a jinak co tam máš nahoře to čtvrtý? linda píše: Zařídíte někdo, abych v 41 letech vypadala podobně? Ne linda píše: Ale ani nevim, kdo to je, poslala mi ji kamarádka, abych "záviděla" společně s ní vy ženský ste divný...
|
sob 11. čer 2011 6:36:29 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jeremy píše: nemužu ti říct, kde se mi to tam objevilo já totiž normálně na hlavní stránce mám v pravo už jen takový okýnko kam se promítá veškerá činnost mých přátel... když daj like nebo něco okomentujou nemám tam vůbec události a takový věci... ty se daj rozkliknout vlevo A jak jsi toho docílil? Já mám vpravo pořád jenom nějaký kraviny typu "Upcoming Events". Možná facebook kastuje svoje uživatele, ti aktivní maj lepší profil, ti, co občas jenom něco okomentujou, aby neměli pocit, že jenom šmírujou (jako já ), maj profil pořád stejně debilní Jeremy píše: ... a jinak co tam máš nahoře to čtvrtý? Ještě tam mám "Find Friends". Jeremy píše: vy ženský ste divný... Já pak v noci ještě přemejšlela nad tim, jestli tohle občas dělají i muži Ale teda já jí nezávidim, to je moc silný slovo, spíš ji obdivuju a přeju si něco takovýho i pro sebe A kamarádka to vidí určitě stejně
|
sob 11. čer 2011 10:57:36 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jo, děláme to samé, taky si posíláme fotky (ale spíš videa) ženských.
|
sob 11. čer 2011 11:29:35 |
|
|
linda
Administrátor
|
Aha, no vidíš, na tohle jsem si nevzpomněla My si vlastně taky neposíláme obrázky mužů (nebo mi ho aspoň asi nikdy žádná kamarádka neposlala)
|
sob 11. čer 2011 11:33:55 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
linda píše: A jak jsi toho docílil? Já mám vpravo pořád jenom nějaký kraviny typu "Upcoming Events". Možná facebook kastuje svoje uživatele, ti aktivní maj lepší profil, ti, co občas jenom něco okomentujou, aby neměli pocit, že jenom šmírujou (jako já ), maj profil pořád stejně debilní Hej nevím, nezdá se mi to moc velkou výhodou, protože nejsem zvyklej klikat na tu kolonku událostí vlevo, takže nevím kdo má narozeniny a co se děje za akci ta pravá strana je teď uplně nevyužitá a ty tvoje Find Friends chápu teda si musíš asi najít nějaký kamarády, aby ti to zmizelo Ano, jak říká max taky si posíláme obrázky ženských, nicméně chlapy si opravdu neposíláme ale to je zase hold daný... vy ženský chcete být ty nejlepší a furt se snažíte být lepší než nějaká druhá... a my chlapi víme, že sme nejlepší
|
sob 11. čer 2011 12:28:18 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Já taky vím, že sem nejlepší, ale ještě si toho nikdo nevšiml
sob 11. čer 2011 13:23:27 |
|
|
Crash master
Johnny
Registrován: ned 04. črc 2010 11:38:09 Příspěvky: 2094 Bydliště: Holíč, Slovenská republika
|
Foxinbox píše: Já taky vím, že sem nejlepší, ale ještě si toho nikdo nevšiml Nebuď taká sebakritická.
sob 11. čer 2011 13:26:59 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Foxinbox píše: Já taky vím, že sem nejlepší, ale ještě si toho nikdo nevšiml
sob 11. čer 2011 13:27:33 |
|
|