Tak to nemusí bejt nic, co je aktuální zrovna teď, ne? To je prostě tak všeobecně...
Já zbožňuju, když si můžu v klidu vychutnat dobrou hudbu nebo knihu, zbožňuju letní rána a teplý noci, miluju, když se letní den chýlí ke konci, slunce svítí pod tim správnym úhlem a všechno kolem vypadá, jako kdyby to někdo polil zlatem (hlavně listí na stromech) -- tohle bych dokázala sledovat snad hodiny (a obdivovat přitom práci Toho, který všechno stvořil a umožnil mi to všechno vidět a kochat se tím
).
Zbožňuju Prahu, i když je to pro mnohý nepochopitelný. Jo, je to hlučný a špinavý město, ale má svoje kouzlo. A prostě pro mě hodně znamená. Kdybych někdy z týhle republiky odešla, budu se muset vracet minimálně kvůli Praze
Zbožňuju se procházet jejíma ulicema, když je venku krásně, zbožňuju dívat se na Vltavu.
Přímo k zbláznění zbožňuju a miluju fakt, že už nemusim řešit školu
Miluju procházky (ale musim tam bejt sama... asi jsem fakt nespolečenská
), miluju čtení knih v parku, ...
No, ač se to možná nezdá, dokázala bych toho vymyslet fakt hodně, určitě by toho nakonec bylo víc, než věcí, který nesnášim. Jenomže obvykle rozebírám spíš to negativní...
Někdy budu možná pokračovat, ale teď musim jít
Jenom malá poznámka: možná bych k tomu "Zbožňuju" přidala i "miluju", "mám ráda" nebo něco podobnýho. Pak by snad na něco přišli i takoví jako D_M
A víš, co D_M, mám pro tebe úkol
Během dneška sem napíšeš aspoň 10 věcí, který zbožňuješ, miluješ nebo který máš rád!
edit: a úplně jsem zapomněla pochválit téma; je to dobrej nápad!