Re: Čo ste našli pod stromčekom?
Tak od té doby, co sem začal vydělávat, vidím ty Vánoce z opačného konce než před nějakými 10 lety...
V podstatě nic neočekávám, protože to co fakt chci, si stejně potom koupím... Ale když mám nápad, tak ho konečně můžu uskutečnit.. Oboje myšleno v nějakých rozumných finančních hodnotách... Takže mě letos obzvlášť bavilo sledovat, jestli moje "vychytané" dárky udělají radost... No a v podstatě spokojenost na obou stranách
Snad budu mít nápady i dál, ale trochu pochybuju...
Zároveň sem ale dostal i docela fajnový dárky... Když to srovnám s minulými léty, tak asi lehký nadprůměr... Dárky dáváme v rodině asi mezi 7 lidma, tak se toho nakupí dost... Plus dárky od mladé...
Krom věcí, který sem si vybíral sám nebo je doporučoval (sbírám starý místní pohledy, mince, plus nějaká ta literatura), vychytaná krizová baterka do auta (nabíjí se otáčením kličkou, nabije to i mobil!, plus dalších asi 5 funkcí, který se můžou hodit, ale doufám, že je nikdy nepoužiju... že nikdy nebude taková krize)... Nějaký to oblečení, knížky - něco je fajn, něco možná číst nebudu... DVD o surikatách, což byl tak trochu vysněný dárek, který sem před nikým nezmiňoval...
(mám rád surikaty)... Nějaký ten alkohol... Joo a dostal sem víkend v Brně v nějakém well ness, takže asi pozvu mladou...
Plus další věci, je toho moc...
Plus nějaký ty prachy... Chci si koupit nějakej lepší foťák...
Takže si jen chrochtám...