Re: Naše štůdia stále pokračují
No fraška ani moc ne...
Ono dost záleží na tom, co člověk chytne za otázku a za komisi... Ta moje komise vyrazila hned prvního člověka, tak prej už se pak krotili a dávali rozumný otázky...
Dostal sem fyziku... Grr.. Softwarovej inženýr a státnice z fyziky... No comment..
Naštěstí sem si na ní dal bacha a fyzikář do toho moc nešťoural. Druhá otázka byla aspoň objektový programování. Dost easy... Takže si nemůžu stěžovat... Vyšla mi taktika, že ten předmět, co sem se neučil, nedávali...
Na ten bych potřeboval ještě tak týden... Naštěstí ho moc lidí nedává, protože tomu nikdo moc nerozumí...
Ale jsou tam lidi, který v tom dokáží vykoupat...
Na bakaláři to pro mě bylo horší teda. Napsal sem jim tam co se jen dalo a pak mě stejně dusili na věcech, který sem snad nikdy neslyšel...
Je to o lidech no. Měl sem kliku na komisi i otázky, takže super hodnocení... Diplomka A, zkouška B... Ale třeba kluk přede mnou dostal otázku na věc, která se učila někdy v prváku na bakaláři...
Nebyla to složitá věc, ale vzpomeň si na takový specifikum, když ho nepoužíváš a neni to součástí státnicovejch okruhů...