Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:51:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Další
 Naše vztahy 

Máte problémy s vyjadřováním citů?
Ano, velké 29%  29%  [ 11 ]
Někdy to prostě nejde říct 47%  47%  [ 18 ]
Nevím, nikdy sem se neskusil pokusit 5%  5%  [ 2 ]
Spíš ne, prostě to nějak zvládnu 18%  18%  [ 7 ]
Ses zbláznil? Každej den zbalim tři 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 38

Naše vztahy 
Autor Zpráva
Boom!
Boom!

Příspěvek Re: Naše vztahy
Macajs píše:
Díky :) ...
To jsem asi přesně potřeboval...nějaký slovo od zkušenějších :) ...Zatim jsem o tom mluvil s jednim se zkušenostma, ten je ale od jistýho času zastáncem názoru že vztah je na hovno...
"Jakmile začneš věřit těm kecům o krásnym životě, jde všechno do hajzlu" ....na tom něco bude.

Mě taky pomohl až kamarád Loki, kterej má hodně zkušeností a navíc je takovej trošku psycholog amatér :) Předtím se mi snažilo pomoct několik dobrých kamarádů, i tady naše Barča se snažila :) Což oceňuju strašně moc, ale až ten Loki mě v podstatě během jedné seance dostal z těch největších sraček. Ale je to jenom o tom, že mi vlastně řekl všechno, co jsem sám věděl, akorát to dokázal z toho mýho podvědomí vyškrábnout, abych si to všecko plně uvědomil.
A ten tvůj kamarád má asi dost hnusný zkušenosti. Otázka je, jestli třeba neopakoval ty stejný chyby... ale to je fuk :)

čtv 25. srp 2011 19:49:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

Tak takovýho kamaráda, jako je ten Loki bych asi taky chtěl :)...
No, ten můj kámoš si docela prošel sračkama co se týče vztahů. Třeba teď se rozešel s přítelkyní, se kterou taky byl nějakej čas..ona se ale nechala uměle oplodnit aniž by o tom on věděl. On si myslel že je to jeho, když se to dozvěděl, byl to jasnej konec....

čtv 25. srp 2011 19:53:55
Profil ICQ
Boom!
Boom!

Macajs píše:
Tak takovýho kamaráda, jako je ten Loki bych asi taky chtěl :)...
No, ten můj kámoš si docela prošel sračkama co se týče vztahů. Třeba teď se rozešel s přítelkyní, se kterou taky byl nějakej čas..ona se ale nechala uměle oplodnit aniž by o tom on věděl. On si myslel že je to jeho, když se to dozvěděl, byl to jasnej konec....

No, tak tomuhle říkám pořádnej sranec. :|
Pokud má smůlu na takovýhle ženský, tak se nedivím, že je takhle zatrpklej.

čtv 25. srp 2011 20:00:56
Jet Pilot
Jet Pilot

Macajs píše:
ona se ale nechala uměle oplodnit aniž by o tom on věděl.

:sok: to je teda překvápko

čtv 25. srp 2011 20:16:10
Profil ICQ
Boom!
Boom!

Foxinbox píše:
Macajs píše:

:sok: to je teda překvápko

To je tzv. BrodekFail :happy:

čtv 25. srp 2011 20:18:23
Administrátor
Administrátor

Macajs píše:

Ale k tomu potřebuje souhlas partnera, ne? Je teda pravda, že nikdo nepátrá po tom, čí ten souhlas je, takže to asi mohla mít od kohokoliv...
Já teda chápu, že ta touha po dítěti může bejt tak velká, že vede i k něčemu podobnýmu, ale v tomhle případě mi neni moc jasný, proč s tim člověkem vůbec byla...

čtv 25. srp 2011 22:01:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

Max: Jako fakt to de. Aji za 3 týdny taky s tym mám svoje zkušenosti 3 týdny sou víc než dost. Zapomeneš rychle ale průser je když se v tom camráš a pak je to jenom víc a víc v prdeli no.. ale tak všecko se dá řešit taky už mám na tohle všecko svoje léky :) Teďka už spolehlivý.
Macajs: Co je fakt tak že na sobě třeba pozoruju že prostě je čímdál tím lehčí zapomenou když to nevyjde . Člověk si fakt zvykne aji.

A furt sem tu moju princeznu nenašel :-|

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

čtv 25. srp 2011 23:29:54
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Tak dneska se potvrdilo, co už vím dávno, a to to, že nějak nezvládám číst ženské lákací techniky. :-D Jako nad tím, jak se kdysi na střední jedna holka, kterou jsem měl fakt rád, pohádala se svojím, tak nějak se s ním rozešla, pak se mě večer ptala, jestli mě může doprovodit domů, když jsme byli doma, tak si lehna na mou postel a za chvilku říkala, že je jí zima, tak jsem ju přikryl, ale ona na to, že je jí pořád zima, tak jsem jí poradil, ať se nějak hýbe, se už ani nepozastavuju. :-D Ale když mi dneska kamarádka jedné holky řekla, že mě za holka už 4 roky miluje, tak to jsem nepobral. :-D Jako když se nad tím člověk zpětně zamyslí, tak tam ty signály najde, ale v ten moment jsem jak figurína, nepoeznám nic. :-D

sob 03. zář 2011 2:08:43
Psycho
Psycho

Maxipes Fík píše:
Tak dneska se potvrdilo, co už vím dávno, a to to, že nějak nezvládám číst ženské lákací techniky. :-D Jako nad tím, jak se kdysi na střední jedna holka, kterou jsem měl fakt rád, pohádala se svojím, tak nějak se s ním rozešla, pak se mě večer ptala, jestli mě může doprovodit domů, když jsme byli doma, tak si lehna na mou postel a za chvilku říkala, že je jí zima, tak jsem ju přikryl, ale ona na to, že je jí pořád zima, tak jsem jí poradil, ať se nějak hýbe, se už ani nepozastavuju. :-D Ale když mi dneska kamarádka jedné holky řekla, že mě za holka už 4 roky miluje, tak to jsem nepobral. :-D Jako když se nad tím člověk zpětně zamyslí, tak tam ty signály najde, ale v ten moment jsem jak figurína, nepoeznám nic. :-D

:haha: ať se nějak hýbe :haha: to si zapamatuju a někdy, až se mi tohle stane a fakt se mi nebude chtít na ni skočit, tak to řeknu :D... vole měl bys začít myslet trošku ptákem, prospěje to nejen tobě, ale evidentně i děvčatům kolem tebe :lol:

sob 03. zář 2011 6:20:37
Cigaro
Cigaro

:D Jsi pako.

sob 03. zář 2011 9:12:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Další