Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 3:27:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 42  Další
 PC 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: PC
ako vidím, tebe nie je súdené tu bakalárku dopísať...

pon 27. dub 2009 21:47:06
Boom!
Boom!

Kaťuša píše:

Na osud a podobný věci nevěřím. Buďto je Brontík prostě nešikovný ťunťa nebo se podvedomě snaží tu bakalářku sabotovat ;) :D

pon 27. dub 2009 21:49:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

ani ja neverím na osud... to bola len taká fráza... :lol:

stejnak to moc nechápem, to nemáte v škole žiadne počítače kde to môžeš písať? alebo sa k tomu nemôžeš dostať lebo to máš na notebooku?

pon 27. dub 2009 21:51:20
Administrátor
Administrátor

Hawkey 4077 píše:
Kaťuša píše:

Na osud a podobný věci nevěřím. Buďto je Brontík prostě nešikovný ťunťa nebo se podvedomě snaží tu bakalářku sabotovat ;) :D

Hehe, Brontík :D To se mi líbí, asi mu tak budu říkat :lol: :lol:

A já věřím tomu, že to Brontík zvládne :) Když jsem bakalářku napsala já, musej to zvládnout všichni :happy:

pon 27. dub 2009 22:23:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Ale tak ono je to hlavně o pohodlí žejo. S notebookem sem v klídku doma u stolu nebo na kanapi a pracuje se líp, díky domácímu prostředí. Navíc nejde jen o bakalářku, ale další semestráky a i třeba údržbu soad.cz... U kompu trávim dost času, pže je to moje práce, studium i koníček... Ve škole bych to moch dělat, ale v těhle studovnách většinou neni ideální klid... Navíc kdybych tam měl trávit 8 hodin denně... Uf... Myslim, že doma toho udělám za tu dobu jednou tolik.
Další problém sou programy, který k tý práci používám... Jelikož jde o jejich testování a propojování... Tj na kompy ve škole bych musel znova instalovat všechno to co mám už tady. A taky nevim jestli bych to nemusel dělat pokaždý když bych tam chtěl neco dělat. Nikdo mi nezaručí, že můj účet v tý škole kvůli údržbě nesmažou. No prostě vzhledem k povaze mejch prací je ideální dělat to pořád na jedný mašině jinak by to trvalo jednou tak dlouho...
No a hlavně sou největší problém ty prachy. Už sem dal skoro 3000,- za adaptéry... Docela mě to deptá.
Neřek bych, že je to o šikovnosti. První adaptér odešel díky únavě materiálu a opoužívání... Když s notebookem cestuju tak musim tahat i adaptér takže ho balim tj. kabel motám... Dávám do tašky a za ty 2 roky prostě opotřebovanej.
Teď o ten druhej sem prostě zakop no, protože sem spěchal pryč... To bylo čistě podvědomý a nevylučuje se, že se mi to stane znovat.
Dneska už mám novej adaptér a cestoval sem kvůli tomu půl dne po Praze... Prvně do obchodu reklamovat -> poslali mě na druhej konec Prahy do servisu, jinak prej neuznávaj... v servisu uznali, doufal sem, že tam budou mít adaptér, ale neměli takže sem jel zpátky do prodejny... mezi tim sem se 2× musel stavět ve škole (studovna na Karláku = 3 PC a 6 CRT monitorů, asi kdyby někdo nosil PC v kapse...), abych zjistil cestu a dořešil to všechno po papírovací stránce...

Co z toho všeho vyplývá? Počítače sou zlo, závislost na nich nás zabíjí. Adaptéry k notebookům sou technickým ztělesněním ďábla a pokud s nimi nebudeme zacházet jako s TNT, zraděj nás přesně v době kdy to bude nejmíň potřeba...
Už jen čekám, co odejde jako další... Monitor? Router? Všechno je to pak finanční a časová ztráta. Užívejte si dokud vám funguje...

úte 28. dub 2009 17:27:02
Boom!
Boom!

Kdo to má celý číst, do prdelky? :happy:

úte 28. dub 2009 17:29:40
Ego Brain
Ego Brain

D_M: ty si asi hodne dávaš záležať na bakalárke čo? :)
jajáj vďaka Bohu, že mne na to stačí len pár kníh....

úte 28. dub 2009 17:54:09
Psycho
Psycho

Záležet? No nevim asi ani ne... Jen bych prostě chtěl split zadání a dostat známku, abych moch dostat titul... :D No a vzhledem k tomu, že to má mít 30 - 60 stran, bude to několik lidí muset fakt číst, jeden k tomu napíše kritiku a já to pak před všema budu muset obhájit u prezentace tak bych tomu měl aspoň trochu rozumět a věnovat čas... :D
Momentálně mám 44 stran a strávil sem nad tim cca 13 dní po 8 hodinách... Ale už mám jen poslední část udělat, takže ještě tak 2-3 dny práce... Teď ale musim dělat jiný semestrálky hlavně... Ale to už sme OT...

úte 28. dub 2009 18:26:49
Psycho
Psycho

Nevite nekdo, proc mi znicehonic nejde kopirovat a vkladat? Nefunguje ani ctrl+c/ctrl+v, ani kliknout pravym a dat copy a potom paste... :-? I ten odkaz, co jsem daval Jeremymu v Co poslouchate, jsem musel opsat :-D
Zkusim restartovat pc :)

ned 17. kvě 2009 19:38:11
Psycho
Psycho

lol :lol: tak toho si SAKRA HAFO cenim :lol: :mrgreen: ty si drsnej :D

ned 17. kvě 2009 19:53:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 42  Další