Vůbec to téma s hulením nemůžu najít, jak jsem ožralý, tak to napíšu sem.
Prosto prostě, včera (tím myslím 30.12.) jsme s kámošema po Avatarovi zevlili v Brně, neměli jsme nic lepšího na práci, než se zhulit. Tak jsme hulili, pohoda, nejdřív ze skla, pak kámoš vytáhl čerstvě koupené bongo a dali jsme ještě trošku. Pohoda, všechno, ale naprosto zničehonic jsem slyšel, jak mi kurevsky tluče srdce, skoro jako kdybych měl srdce v uchu, řekl bych tak 4-5 úderů za vteřinu, v tom se mi naprosto "zatmělo" před očima (ve skutečnosti se mi před očima udělalo bílo) a byl jsem prostě celý slabý, ale hned jsem se vzpamatoval a zbrchal, jinak bych sebou asi lištil o zem. Řekl bych, že to byl asi nejděsivější zážitek v mém životě.... Mno a pak jsem to ještě nějakou dobu rozdýchával a od té doby mě docela pobolívá v oblasti srdce.
Každopádně jsem to dneska prubnul, jak to teda je a zahulil si zase, do toho se solidně ožral a mimo to, že mě v průběhu večera docela nepříjemně začalo bodat tam v těch místech, kde se ta svině myokardická skrývá, tak to bylo v pohodě.
Tak teď nevím, jak a co. Nejspíš bude nejlepší zajít na vyšetření srdce, páč jsem četl, že je to docela užitečná věc, a navíc s ním mám docela potíže - vesměs pořád vyšší tlak a tep než by bylo zdrávo. Pak uvidíme, co se z toho vyvrbí.
Takže tak já to mám na nový rok, jenom teď tak docela nevím, jak to doma přednést rodičům, jakože jsem hulil a začlo mě bolet srdce, nebo jak to jako formulovat.
Možná ještě počkám a uvidím, jestli se to neuklidní. Kdybych umřel nějak dřív, tak jak už jsem tady kdysi hlásil, ani by mi to vůbec nevadilo...