Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Víra a vše co s ní souvisí
Ja verim na prevteleni
|
úte 31. bře 2009 14:09:41 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
sklamem ťa, ja do toho tiež moc nevidím a sama neviem dobre obhajovať Cirkev a vieru všeobecne... hnevám sa preto na seba... preto ma poteší keď natrafím na takých ľudí ktorí to vedia... ale v skratke verím, že Cirkev je dobrá, nech už urobila čokoľvek zlého... a že určite není zbytočná mno ten prvý citát asi hovorí o vysvetlení viery nie? aspoň ja som to tak pochopila s tou smrťou to máš teda blbé... ja verím že niečo po nej musí byť, tak som zvedavá, ale nie že bych sa do toho nejak hrnula... Max: prevtelenie hlása hinduizmus nie? ty jo na to neverím bo bych inač nemohla byť katolíčka ale muselo by to byť zaujímavé sa vždy prevteliť do niečoho inšieho...
|
úte 31. bře 2009 14:12:37 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Ja nevim, me hinduismus nejak nezajima, proste jen verim na prevteleni Diky astralnimu cestovani a tak.
|
úte 31. bře 2009 14:21:31 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
škoda už sem doufal, že se dozvim něco novýho ... tak jo tak věř... "já sem vašu **** taky neviděl a věřim, že ju máte" to nebylo nijak útočně myšleno, čistě asociace ... jo, tak v tom případě to dává smysl no blbý to nemám je mě to docela putna co semnou bude maximálně možu byt příjemně překvapenej, když čekám to nejhorší ... ale abys ty nebyla sklamaná Max: taky pěkný
|
úte 31. bře 2009 14:23:21 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
[quote="Jeremyrook"]škoda už sem doufal, že se dozvim něco novýho ... jeremy: ak sa mi podarí to zistiť tak ti to sem napíšem... mala by som sa v tom viac vzdelať... no blbý to nemám je mě to docela putna co semnou bude maximálně možu byt příjemně překvapenej, když čekám to nejhorší ... ale abys ty nebyla sklamaná njn niečo na tom bude... Max: čo je astrálne cestovanie?
|
úte 31. bře 2009 14:29:43 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Astralni cestovani je to, kdyz tve astralni telo opusti fyzicke telo. Proste znicehonic vidis sve telo lezet v posteli a ty cestujes. Nevim, jak to presne popsat, ale skutecne to jde, hodne lidi uz to zakusilo. Taky jsem se o to pokousel, ale bez uspechu...
|
úte 31. bře 2009 14:39:48 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Kaťuša píše: jeremy: ak sa mi podarí to zistiť tak ti to sem napíšem... mala by som sa v tom viac vzdelať... OK budu se těšit
|
úte 31. bře 2009 14:47:18 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
možno by bolo zaujímavé si prečítať tu diskusiu v skupine o ktorej katka hovorila...ale má to okolo 460 príspevkov a asi polovica z nich tvoria hlášky "cirkev je mafia" .... ja som čítala všetky ale teda postupne, a zaregistrovala som tam troch ludí čo sa snažili obhajiť náboženstvo....prvý bol aj ten Peter, ktorému som potom odporučila aj rizka ako priatela...a ten chalanisko pri tom nie je ani veriaci, len sa proste o to zaujíma, študuje to a vie ohladne takých križiackych výpravach docela hodne...ten druhý sa tam objavil len pár krát, a ten tretí tam teraz začal písať, uplne z neho cítiť ako je silno veriaci a že má v tom tiež všetkom jasno, na každu hanobujucu otázku vedel hodiť velmi dobrý argument, s ktorým som uplne suhlasila...
úte 31. bře 2009 16:00:30 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Já sem tady myslim svoje stanovisko už párkrát řek a rád bych ho rozved, ale nějak mi nejde dneska smysluplně střádat slova... Časovej posun za to může.. Jednoduše řečeno - ti co jednoznačně odsuzou náboženství sou špatně informovaný nebo o tom málo přemejšleli...
|
úte 31. bře 2009 17:31:02 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
D_M píše: Já sem tady myslim svoje stanovisko už párkrát řek a rád bych ho rozved, ale nějak mi nejde dneska smysluplně střádat slova... Časovej posun za to může.. Jednoduše řečeno - ti co jednoznačně odsuzou náboženství sou špatně informovaný nebo o tom málo přemejšleli... súhlasím...
|
úte 31. bře 2009 17:53:33 |
|
|