Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 23:49:13

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Naše štůdia
Brontosaurus píše:
Ty voe tak jdu v pátek až... To si jdu hodit nohy na stůl jinak do tý doby všechno zapomenu... No a třešnička na dortu je, že jdu jako první. Tzn. od 7:30 a musim tam bejt určitě dřív takže budu jak čůrák vstávat v 5 a místo obhajoby tam na ně budu mžourat a na "potítku" budu mít co dělat abych neusnul. Jaká je nejúčinější droga, abych neusnul, ale nebyl zas moc nabuzenej a přemejšlelo mi to? :)

Hele, kterej pátek to vlastně je? :D
Já si původně myslela, že už ten minulej :D

stř 24. čer 2009 0:21:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tehle pátek o bude. Ale začíná to bejt docela zajímavý...
1. Momentáně mi nefungujou stránky, kde jsou vypracovaný otázky... Vážně si to potřebuju ještě číst... :D
2. Mám v tom příšernej guláš a některý věci si stěží vybavuju. Navíc prej lidi co tam byli řikali, že nedostávaj přesně to zadání co je oficiálně zveřejněný, ale třeba jen část z něho. No a já spolehal na to, že z tý otázky vždycky umim třeba 3/4 a některý podtéma skoro vůbec. Tak když zrovna dostanu jen to podtéma...
3. Kolem mě sou najednou všichni meganachcípaný. Jestli začnu mít během následujících pár hodin přiznaky tak v ten Pa ráno v 7:45 nejen, že budu chcípat na vstávání, ale i nemocí... :( >:o

Edit: Jo a zejtra dopoledne nám nepude proud,... :D Když se daří tak se daří...

stř 24. čer 2009 7:22:56
Psycho
Psycho

Nesil kurva :-D

Tedka statnice delali tri kamosi a rikaji, ze je to skoro to same jako maturita, akorat ti neradi na potitku :)

stř 24. čer 2009 8:18:47
Psycho
Psycho

Jasně no, doufám, že to nebudou nijak hrotit. Ale spíš bych řek, že to je o lidech a o štěstí... Když bude v komisi nějaká kurva tak je jasný, že mě podusí... No a hlavně dost záleží na tom jakou dostanu otázku a jestli si to daný zrovna vybavim. My máme prostě docela hodně otázek matematickoalgebraickejch... Tak je to samá definice a sračka... :) Tak když si nevzpomenu na definici tak to nemám z čeho uvařit.
Jo a zajímavý je, že prej dostanu zalepenou obálku se svym jménem a v ní bude zadání otázek. Žádný losování nebo tak. To je prostor pro korupci jako kráva. Sem docela zvědavej no co na mě číhá v mojí obálce... :D

stř 24. čer 2009 8:22:03
Psycho
Psycho

jedna kamoška má ve čtvrtek a furt kvůli tomu brečí :lol: prej že vyhodili největší šprtku, takže ona to určitě nemá šanci dát :D a pak si stěžuje, že největší flákači to dali uplně v pohodě :D mno je to nelogický...ale nezáleží jen na vědomostech! :D musíš říkat prostě to co víš a ne to co nevíš :D takže když se tě zeptá na něco co nevíš, tak musíš odvést hovor jinam :mrgreen:

stř 24. čer 2009 9:35:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

No to právě moc neumim. Já sem upřímnej... :D
Kámoš dostal otázku na látku, která se už nevyučuje a je to oficiálně potvrzený od garanta... :lol: Bohužel to zjistil až když bylo po... Tak tam vařil z vody a dali mu D...

stř 24. čer 2009 13:33:42
Psycho
Psycho

heh :D tak to je pěkná podpásovka :D

stř 24. čer 2009 13:39:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

To je Černej Petr... :D

stř 24. čer 2009 13:46:09
Administrátor
Administrátor

Klid, to zvládneš :)
A kdybys onemocněl, utěšuj se tím, že tam všechny nakazíš :D

My jsme třeba neměli na přípravu ani minutu. A otázky se netahali, ale prostě ti nějakou položili.

stř 24. čer 2009 17:59:07
Psycho
Psycho

My cock is much bigger than yours!
My cock can walk right through the door!
With a feeling so pure...

Tak to mám za sebou. Bakule za C a to druhý taky za C. :) Od kdy můžu začít používat titul? :D
Bakuli sem měl od vedoucího za B a od oponenta za D. Takže C průměr, s tim sem počítal. Vedoucí mi pak řikal: "Oponent byl holt šťoural no.." :D Byl to čurák a ne šťoural... :D Ne, v pohodě. Akorát mě nasral, že mi můj výtisk bakule počmáral poznámkama... >:o Hajzl.. :D
No a ten test a ústní... Jedna otázka ok, druhá otázka sračka... Ale jelikož sem měl dost času na přípravu tak sem prostě uměl ke všemu něco z těch zpracovanejch materiálů. No a kámen úrazu byl v tom, že se mě při ústní ptali na věci, který v tý přípravě nebyly ani zmíněný takže sem se je neučil.. :D A vzpomenout si na něco co sem se učil naposledy před 2 lety a od tý doby sem to nepoužil to sry... :D Tak si mě celkem dávali. No nakonec mi dali C a to sem měl přípravu popsanou docela dost. Celej papír popsanej a celejch 30 minut přípravy sem psal a psal... V popisu průběhu píšou, že maj hodnotit hlavně z přípravy a u ústní jen pár upřesňovacích otázek. Tak mám pocit, že to tak úplně nebylo a tim mě malinko nasrali. Mohli mi dát aspoň B, ale co... :)
No a matura byla teda větší fraška... :) Záleží na lidech taky no...

pát 26. čer 2009 10:40:44
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 107  Další