Jeremy píše:
a vůbec... užíváte si dostatečně dokud máte čas? Ste spokojení se svým dosavadním životem a s tím co ste zažili? nebo byste chtěli víc? něco speciálního?
Já si osobně myslim, že můj život byl docela dobrej... něco málo sem zažil, ale mohlo by to být mnohem lepší co se zkušeností týče... celkově sem docela línej člověk, takže si za to můžu tak nějak sám
ještě, že sem se začal bavit s kamošem muzikologem... to je studnice zkušeností
ale rád bych někam vypadnul... prostě jen tak procestovat svět... taky bych rád skusil skok padákem... začít koncertovat s kamošem muzikologem... možná se naučil lítat s letadlem
hlavně ale abych se dokázal osmělit a pozvat někam jednu slečnu, i když teda nevim jestli o mě stojí
...
Tak co děcka?
co malá revize zhruba po roce?
jak se vám daří v tom, co by ste si přáli? něco zajímavýho co ste dělali v průběhu roku, kdy jste zestárli o několik procent času, který vám byl dán?
co já tak zjistil během toho roku je, že se ženským líbím
a taky sem se utvrdil v tom, že si tohohle neumím všimnout dřív než je pozdě a po šanci
takhle sem přišel o docela slušnej kopec zkušeností... hm... ale nevadí, nějaký zkušenosti ke mě přitančili, cítím se opět moudřejší, zdatnější a schopnější
hraní na bicí mě neuvěřitelně bere, kapele se daří rozjíždět... no a sem už skoro rok zabouchnutej do Lucie
je to zvláštní ale určitym způsobem mě to těší
a mám kolem sebe strašnou spoustu skvělých lidí, což je prostě super
A co bych si přál... hmm... přál bych si, aby to bylo ve vztahu s lucií čim dál tim lepší... aby sem stihnul dopsat bakalářku, udělal státnice a připravil pro všechny skvělej festival
a samozřejmě, aby nám kapela vydržela a bylo v ní všechno bez problémů