Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 23:04:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 514 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Další
 Víra a vše co s ní souvisí 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: Víra a vše co s ní souvisí
Jeremyrook píše:
MaxFriik píše:
Jo, Superman je gay :)

katuš, vol supermana! :lol:

ale nekandiduje... :)

pon 16. bře 2009 9:26:53
Psycho
Psycho

Jáj, chyba :mrgreen: to my máme na hradě supermana :D Klaus jak si zdělá brýle tak to bude lítat :lol: Evropská únie poletí, Greenpeace poletí :mrgreen:

pon 16. bře 2009 12:47:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

rizek píše:
kdyby nebylo nabozenstvi byl by svatej klid :D

hej je zajímavý, že včera sem řekl to samý samozřejmě sem to nemyslel vážně

pon 16. bře 2009 16:50:12
Shimmy
Shimmy

rizek píše:
kdyby nebylo nabozenstvi byl by svatej klid :D

každý jsme zastáncem nějakého náboženství v širším slova smyslu...

stř 18. bře 2009 19:56:14
Profil ICQ
Old School Hollywood
Old School Hollywood

ono je toho tolik že ať řekneš cokoliv tak už něco kopíruješ :)

stř 18. bře 2009 20:27:00
Shimmy
Shimmy

Liter poeta píše:
ono je toho tolik že ať řekneš cokoliv tak už něco kopíruješ :)

Pravda, dost často něco kopíruješ, ať už o tom víš nebo ne...
Tohle je Fromm :) obojí

stř 18. bře 2009 20:30:55
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

neskutočne ma iritujú tí zarytí ateisti, ktorí dokážu len nadávať a kydať na katolíkov a Cirkev a nechcu nič iné počuť...

už nejakú domu na facebooku sledujem diskusiu v skupine "odlúčme konečne cirkev od politického života" ... je jasné, že keď má skupina takýto názov budú tam písať hlavne ateisti, ale tie ich príspevky sú fakt niekedy na zaplakanie...(cirkev je mafia! náboženstvo je vymývanie mozgov!)
potom tam príde nietko, kto sa zastane katolíkov a Cirkvi, baví sa s nimi normálne, na všetky ich urážajúce poznámky sa snaží rozumne argumentovať čo oni nedokážu, ale oni ho stále urážajú...

ja netrvrdím, že sú zlí preto že neveria v Boha ale nechápem prečo nemôžu tolerovať katolíkov, keď ja ich tolerovať môžem.... tiež netvrdím, že všetci ateisti sú takí, ale tých pár čo sa tam zišlo je ukážkových...

som rada, že existujú ešte ľudia, ktorí v tejto dobe dokážu obhajovať vieru v Boha, katolíkov, Cirkev... :)

úte 31. bře 2009 12:08:57
Psycho
Psycho

zrovna včera mě psal kamoš, že jakej mám názor na náboženství, že se o tom hádá s kamošem :) "on tvrdí, že víra v boha je pro lidi důležitá, že se mají kam obrátit. Já tvrdím, že víra je jen pro slabochy, kteří svojí neschopnost potřebují nějak okecat. Místo aby se snažili modlí se, něčeho se bojí a tak věří v něco. Bojí se smrti a tak vymyslí nebe a peklo aby měli něco čemu můžou věiřt"

a tak sem mu napsal jak beru boha já no a na konci rozhovoru už mě nebavilo číst samý "pravda, pravda" :lol: sice sem jeho názor nezměnil, ale prostě sem mu ukázal jak to vidim :)

nicméně ti lidi co říkáš ty katuš to sou volové, kteří se zasekli na nějaké takové hlášce jako "církev je mafie" ... "náboženství je vymývání mozků" ... a dál se v těch myšelnkách nedostali :) možná sou natolik omezení, že se bojej si něco připustit, aby se jejich názor nááhodou nezměnil a oni nebyli ti "slaboši" co najednou změnili názor :) škoda se s nima vybavovat :)... já taky nemám rád církev, protože je to uplně zbytečná instituce, která akorát manipuluje s těma věřícímá (viz. "kdo bude volit _prohomosexuálního_ prezidenta bude vyřazen z církve" nebo jaks to psala Katuš) :) jinak super, že si můžeš zajít pokecat se spovědi, ale to bys mohla i kdyby ta církev neexistovala...nějakej papež, kardinálové :) na co? Karierní vzestup pro ty co poslouchaj u zpovědi? :lol:

úte 31. bře 2009 12:47:24
Ego Brain
Ego Brain

veru nechcú sa o tom dozvedieť viac a preto len nadávajú...

nemyslím si že je Cirkev zbytočná, nemožno súshlasiť zo všetkým čo robí ale určite zbytočná nie
určite len všetko dobro čo robí, a ktorého je omnoho viac ako jej chýb čo spravila, stojí za to aby existovala (napri. organizovanie zbierok na pomoc zaostalým krajinám)

tento citát sa mi veľmi páči:
"Pre tých ktorý veria v Boha, je vysvetľovanie zbytočné. Pre tých, ktorí v Boha neveria, nie je možné vysvetlenie.(Franz Werfel)"
alebo
"Čím hlbšie spoznávame svoj život, tým menej môžeme uveriť, že smrť by znamenala jeho zničenie. (Budhistické príslovia)"

njn, to v tom kostole by do takého štádia asi ani nezašlo že by ta exkomunikovli z cirkvi, ale je to smutné...

úte 31. bře 2009 13:29:58
Psycho
Psycho

tak sbírky dělá kdejaká charitativní organizace :) ... já bych rád kdybys mě tady vypsala všecko dobrý na co si vzpomeneš :D páč já do teho tak nevidim, jelikož se o to nezajímám :)...

k těm citátům... ten první, to "vysvětlování" to má být vysvětlování čeho? :)

a to druhý teda nevim :D to sou budhisti no :) já na něco po smrti nevěřím, prostě šmitec a nazdar :)

úte 31. bře 2009 13:57:45
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 514 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Další