Naše štůdia stále pokračují
Autor |
Zpráva |
mike sullivan
Shimmy
Registrován: stř 27. úno 2008 16:19:03 Příspěvky: 3062 Bydliště: Kralovice (Plzeň-sever)
|
Re: Naše štůdia stále pokračují
Maxipes Fík píše: Já si gympl nemůžu vynachválit. Měli jsme super třídu, s většinou lidí se scházím velmi často dodnes, třídní byl taky v pohodě, byl jsem ve sportovní třídě = samé pěkné holky, šel jsem naň, protože jsem nevěděl, co chci dělat (nevím to teda dodnes ), ale věděl jsem, že na výšku pujdu. Jo, učili jsme se spoustu pro mě nezajímavých předmětů, ale zase jsem teď ve všem strašně chytrý. Výlety a různé pobyty byly vždycky legendární. Vlastně mě nenapadá jediné negativum... já to mam úplně stejně jako Max, na gympl nedam dopustit rád na něj vzpomínam a rád se tam vracim.. prostě fajn lidi a dokonce i fajn učitelé
|
sob 12. úno 2011 14:03:57 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Tak hodnotit výlety, třídu, učitele a tak... To je dost subjektivní a rozdíl mezi střední, gymplem nebo čimkoliv to moc neporovnává... Mně jde spíš právě o to, že se na tom gymplu člověk učí i takový ty subjektivně nezajímavý předměty a i když se na ně třeba klade důraz, tak si pak stejně nic moc nepamatuje, pže ho to prostě nebavilo. Výsledek je akorát ten, že tam musel dřepět o dost dýl něž kolegové na základce nebo i na střední. Kdybych věděl, že chci směrovat na nějakou přírodovědnou vejšku nebo zdravotní, práva, .... tak na ten gympl jdu, ale sem rád, že sem vždycky tíhnul spíš k tý technice a nemusel sem trčet na gymplu a učit se něco co by mě nebavilo. A nejsem deformovanej vole
|
sob 12. úno 2011 14:06:16 |
|
|
linda
Administrátor
|
Je pravda, že se člověk naučí na gymplu spoustu "zbytečností". Teda jsou to zajímavý věci, ale když se to nepoužívá, tak to člověk samozřejmě zapomene. A mně teda nepřišlo, že bychom tam byly o tolik dýl než některý jiný lidi z jinejch škol... Gympl je pohoda a flákání (pokud teda někdo nechce mít samý jedničky ). Já se hlavně bála, že bych jinou školu nezvládla, tak jsem šla na gympl A na základce mě bavila tak akorát matematika, chemie, fyzika, zeměpis, dějepis, literatura a to je asi všechno... Takže jsem ani nevěděla, co bych mohla nebo chtěla někdy dělat... A dneska jsem na tom stejně Kdyby mi někdo na základce řekl, na jaký vejšce skončim, tak bych se mu asi vysmála
|
sob 12. úno 2011 14:15:22 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
já bych zase dítě nedával na druhej stupeň základky... tam se to hemží hajzlama a největším feťáckym póvlem... neříkám, že se na gymplu drogy nebraly, ale bylo to relativně v pohodě prostředí... a od jedenácti let je hafo důležitý do jaké skupiny kamarádů se děcko dostane...
|
sob 12. úno 2011 14:16:20 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Já to mám taky stejné jak u Maxe… S tím rozdílem, že jsem teda chodila na osmiletý jazykový gympl... A taky vůbec nelituju toho, že jsem tam šla. A už od primy jsme tam fakt nedřepěli do 3, jak psal D_M… To až později, kdy přibývaly ty předměty atd.
|
sob 12. úno 2011 14:21:04 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
D_M: Tak jasně, že je to subjektivní, objektivně to ani posoudit nejde, protože ta úroveň se gympl od gymplu liší... Dřepět dýl jsme nikde nemuseli, měli jsme normálně do dvou, někdy i na deset a tak, to je asi taky dost individuální, škola od školy...
|
sob 12. úno 2011 14:24:25 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
A taky teda nevím, jestli vám šlo na střední o vzdělání, páč mně určitě ne. Šlo mi o to kolem a to si nemůžu vynachválit (ale možná bych si to chválil, i kdybych byl na jiné škole) a proto tady o tom mluvím. To učení bylo až druhořadé, třetiřadé.
|
sob 12. úno 2011 14:29:14 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
linda: A nebudou ty špatný pocity spíš tim, že to nebyl úplně dobrej gympl? A souhlasim s Jeremym.. Já když si představím, že bych dodnes byla ve stejný třídě jako na základce, tak se úplně klepu. D_M: Jasný no, když víš, že chceš na nějakou techniku, tak nemá smysl chodit na gympl. Já si teda gympl taky nemůžu vynachválit. Je to prostě něco úplně jinýho než základka a ty vědomosti, který mám z gymplu (a který se mě zrovna budou hodit), ty bych prostě na základce neposbírala. A to nemluvim o kolektivu. Výlety a kurzy jsou taky fajn, navíc je tu docela široká nabídka zahraničních a výměnných pobytů, takže taky super. Profesoři jsou vesměs skvělí, jedinej škraloup je v tom, že nám je všechny na vyšším gymplu vyměněj.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
sob 12. úno 2011 14:35:47 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
No a my měli zrovna na základce hodně dobrej kolektiv Určitě lepší než na střední...
|
sob 12. úno 2011 14:39:48 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Tak tos měl štěstí, no.. Já bych zpátky na základku už nikdy nevlezla.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
sob 12. úno 2011 14:41:49 |
|
|