Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 14:46:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 264 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Další
 Bydlení aneb Meine Wohnung 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Bydlení aneb Meine Wohnung
a to čo? :D... hm... no, byt kousínek od kolejí kde bydlí Katuš :D

pon 29. čer 2009 12:03:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Marmalade
Marmalade

bývam este v byte s rodicmi a este nejakými členmi rodiny ale s prarodičmi nie :) je to tu vážne na nič ... o susedoch radšej pomlčím, nestoja za reč ... ale má to aj výhodu bývam na druhom poschodí a ked chcem zájsť k mojej babke tak sa len presuniem o poschodie nišie :D ona vážne super varí :lol: .... okolie celkom v pohode z tej ekologickej stránky.... celkom dost zelene čo je fajn ... obchody ,kino , a takéto sú celkom blízko :happy: ...
a do budúcnosti tak to na začiatok nejaký byt ... potom dom neskôr haciendu :D asi tak si predstavujem moju budúcnosť :)
dedina by bola aj celkom fajn samé ticho ... ale to by ma časom asi omrzelo ... :|

sob 15. srp 2009 17:08:53
Psycho
Psycho

Keiwa píše:
bývam este v byte s rodicmi a este nejakými členmi rodiny ale s prarodičmi nie :) je to tu vážne na nič ... o susedoch radšej pomlčím, nestoja za reč ... ale má to aj výhodu bývam na druhom poschodí a ked chcem zájsť k mojej babke tak sa len presuniem o poschodie nišie :D ona vážne super varí :lol: .... okolie celkom v pohode z tej ekologickej stránky.... celkom dost zelene čo je fajn ... obchody ,kino , a takéto sú celkom blízko :happy: ...
a do budúcnosti tak to na začiatok nejaký byt ... potom dom neskôr haciendu :D asi tak si predstavujem moju budúcnosť :)
dedina by bola aj celkom fajn samé ticho ... ale to by ma časom asi omrzelo ... :|

pěkně si to maluješ :D a na dědině je jen relativní ticho, na pozadí jedou neskutečný klebety a drby :D ale co už... mno ale máš to dobrý, že máš obchody a kino blízko :) to se dycky hodí.

ned 16. srp 2009 17:48:05
Kill Rock 'N Roll
Kill Rock 'N Roll

Tak je na čase přestěhovat se do novýho sdílenýho bytu. Jsem na to zvědavej, musim se ale udržet a netahat tam zas polovinu svýho pokoje ve dvaceti krabicích..

Budu posílat průběžný fotky ať se pobavíte se mnou.

"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08

pon 24. srp 2009 1:21:13
Psycho
Psycho

Sme nechali udělat rozbor vody ve studni... A to byla chyba... :-D Po chemický stránce voda pitná a v pohodě, ale kapku sou tam přemnožený nějaký bakterie... :-D Většina z vás asi pije vodu z vodovodu? Z nějaký vodárny? Nebo snad někdo kupujete balenou? Prej i ta balená kolikrát stojí dost za houby. Asi že to nechávaj stát na sluníčku nebo co... Sem slyšel od jednoho hygienika...
Tak nevim co je lepší. K balený mám podezření, za vodovod se platí a podle mě je to smradlavá a nechutná voda co sem měl to štěstí... Tak asi zůstanu u naší s bakteriema... Prej že by mohly přijít průjmy... Už sem asi odolnej... :-D

čtv 02. zář 2010 22:41:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Neni to tak dávno, co proběhnul test těch balených vod -- a nevyšly z toho zrovna dobře :D
http://www.dtest.cz/vody -- ten test byl k dispozici zdarma (teda jeho výsledky).
Jinak já piju vodu z vodovodu, ty balený kupuju spíš v nouzi (když jsem někde venku). Občas si koupim třeba Magnesii (ta mi vyloženě chutná), ale moc to nevyhledávám. Ta z vodovodu mi smradlavá ani nechutná nepřijde, ale asi dost záleží i na místě, odkud tu vodu bereš, takže jsi mohl mít fakt smůlu, no :D
Ta voda z vodovodu je podle mě kvalitní, je aspoň čerstvá a ne klidně i několik měsíců skladovaná v různých podmínkách. A je to ekologičtější :)

čtv 02. zář 2010 23:15:26
Psycho
Psycho

Hustý, dík za ty testy. Koukám na výsledky a potěšilo mě, že některý ty balený vody sou na tom ještě mnohem hůř než naše voda ve studni... :-D
Před lety tady u nás na vesnici dělali vodovod... Nevim kolik lidí si to nechalo zavést, ale myslim, že až tolik ne, protože tady maj všichni prostě studnu :-) Dobrý je, že kdyby sme ten vodovod chtěli, tak tu ta možnost je, ale holt by to teď bylo dražší...
Do studny sme začli lejt savo, tak snad nějaký ty kolonie zredukujem a bude to v pohodě. Takovejch let to piju a nic mi neni... :-D

pát 03. zář 2010 9:35:13
Marmalade
Marmalade

Bývam pod mostom s pedobearom ♥

pát 03. zář 2010 14:00:15
Administrátor
Administrátor

S kým? :D

D_M: jo, savo by mohlo bejt dobrý řešení :D Asi seš na ty bakterie už zvyklej, zkus tu vodu nabídnou někomu cizímu a pak si počkej na reakce :D

pát 03. zář 2010 14:08:33
Marmalade
Marmalade

Neznáš pedobeara? :(

pát 03. zář 2010 14:10:11
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 264 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Další