Autor |
Zpráva |
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Re: Basy, lochy, vězení,..
B3RAN: Pokud ti fakt de o svobodu projevu tak nevím proč se odvoláváš na DSSS. Myslím si že u nás ta svoboda projevu je úplně v pohodě. Nebo se mýlím? Nevím jistě DSSS ani tohle ňák moc nesleduju ale nesetkal sem se s něčím co by ňák razantně ovlivňovalo svobodu projevu.. Tohle podle mně vůbec není problém u nás , třeba v Améru to asi problém je ale myslím že u nás ne.
To s tím aby se brali všíchni stejně jak prostě čech tak "ne-čech" s tím taky souhlasím ale prostě tak jak se o tohle snaží DSSS tak to fakt není správně. Prostě bych udělal zákony a hotovo bez ňákych rasistických něco, prostě seš clověk budeme tě soudit jako všechny lidi hotovson. Už to že prostě se dá větší trest kvůli "rasismu" , tak to je samo rasismus.
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
úte 03. kvě 2011 14:01:24 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Zkrátim to - s trestem smrti, co tu byl před x stránkama zmíněnej, nesouhlasím. Kriminalita se tím podle mě určitě nesníží, na nějaký trest se ti lidé neohlížejí, ale prostě to udělají. A proč jsem proti? Je to vysvobození. Je to prakticky milosrdenství. Nebudeš hnít na doživotí v lochu, nebudeš trpět mezi ostatními a nebudeš mít možnost vyzpovídat se svýmu svědomí. Doživotí je podle mě mnohem správnější trest. Těm lidem může bejt po smrti úplně u pr..., co spáchali a jaký trest je za to stihl. Mimo to - co by se asi tak udělalo s lidmi, kteří byli obviněni z něčeho, co nespáchali? Známe přece x případů, kdy někdo seděl na doživotí a teprve po spoustě let se přišlo na to, že sedí nesprávnej. Život už se jaksi nedá vrátit. Ale chápu, proč si trest smrti někdo přeje.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
úte 03. kvě 2011 17:01:34 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
PS: Jsem ráda, že se můj topic trochu chytl.
|
úte 03. kvě 2011 17:02:37 |
|
|
linda
Administrátor
|
Íránka měla oslepit svého nápadníka, který ji připravil o oči. Soud exekuci odložil -- tohle je příšerný. Ale zajímalo by mě, co si o tom myslí zastánci trestu smrti. Podle jejich teorie by tohle mělo taky fungovat jako odstrašující příklad pro ty, co se chystají provést něco podobnýho. Viditelně si to myslí i ta žena, která to má provést. Nechtěla bych bejt na jejím místě...
|
sob 14. kvě 2011 13:28:23 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
To je teda hrozný.. To je pomsta, ne právo.
|
sob 14. kvě 2011 15:16:08 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
oko za oko....
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 16. kvě 2011 21:29:12 |
|
|
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
..zub za zub...něco na tom bude
|
úte 17. kvě 2011 15:57:06 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
A já mám raději Tolstého
|
úte 17. kvě 2011 21:56:42 |
|
|