Autor |
Zpráva |
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
|
Re: MS v ledním hokeji 2011
D_M píše: B3RAN píše: Maxipes Fík píše: Beran: V programu DSSS mimo jiné stojí: Hlásíme se k českému a moravskému patriotismu a tradicionalismu našeho národa. A když nefandim čeku v hokeji tak to porušuji? Když fandíš někomu jinýmu, tak podle mě porušuješ... Mam být hrdej na její úspěchy a kulturu a to jsem! Uchovat její charakter a základ kultury. Nikdy jsem neřekl, že na ně nejsem hrdej! Konec konců jsem napsal, že když budou první tak je to hezký a každej bude slavit.
_________________ My trade Site: http://soad-trade.webnode.cz/
|
pon 02. kvě 2011 23:08:16 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Linda: Jo, chápu... V podstatě souhlasim... Jen řikám, že se mi zdá pořád vlastenečtější neznat historii, a když jde o barvy státu, tak je podpořit, než místo toho fandit někomu úplně jinýmu... Co se týče toho fandění, tak taky souhlas... Ale asi to tak někteří lidé mají... Já se u toho moc emocionálně neprojevuju...
|
pon 02. kvě 2011 23:08:49 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Maxipes Fík píše: Jako nevím, mě by ani tak nesralo to, že neví moc o historii, ale spíš to, když na stadiónu řvou jako pominutí Češi! Češi!, pak dojdou dom, otevřou noviny a jenom nadávají, jaké jsou tady lidi kurvy a jak to tady stojí za hovno... Jo tyhle lidi taky miluju, sou chytrý až na půdu, furt si na všechno stěžujou a kolikrát si oproti ostatním žijou jak prasata v žitě.
pon 02. kvě 2011 23:10:38 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
D_M píše: Jen řikám, že se mi zdá pořád vlastenečtější neznat historii, a když jde o barvy státu, tak je podpořit, než místo toho fandit někomu úplně jinýmu... Ale když jim budu fandit doma u televize pomůže jim to?? Budu řvát jak blbec a uslyší mě?? To je takoví nevim. To je hlavně na nich jestli vyhrajou nebo ne.
|
pon 02. kvě 2011 23:15:11 |
|
|
D_M
Psycho
|
B3RAN píše: D_M píše: Jen řikám, že se mi zdá pořád vlastenečtější neznat historii, a když jde o barvy státu, tak je podpořit, než místo toho fandit někomu úplně jinýmu... Ale když jim budu fandit doma u televize pomůže jim to?? Budu řvát jak blbec a uslyší mě?? To je takoví nevim. To je hlavně na nich jestli vyhrajou nebo ne. Jojo to souhlasim Jenže tys tu začal vykřikovat, že fandíš Rusákům... A to sou dvě jiný věci... Doma si fandi jak chceš, ale na veřejnosti otevřeně projevovat náklonnost ruskýmu týmu místo českýho... To je oč tu běží...
|
pon 02. kvě 2011 23:17:01 |
|
|
linda
Administrátor
|
D_M: tak jestli je to postavený "neznalý historie a fandí ČR" a "neznalý historie a fandí Etiopii", tak potom máš určitě pravdu, to první je vlastenečtější (fuj, to je slovo ). B3RANe, nedá mi to: píšeš, že seš hrdej na kulturu. Dokázal bys mi z fleku například vyjmenovat aspoň 5 významných obrozeneckých autorů? Vyjmenovat jejich nejznámnější díla a stručně pohovořit o těch, která jsi četl? Dokázal bys spatra minimálně půl hodiny hovořit kupříkladu na téma "Významné okamžiky českých dějin a jejich dopad na následný vývoj"?
|
pon 02. kvě 2011 23:19:56 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
D_M píše: B3RAN píše: D_M píše: Jen řikám, že se mi zdá pořád vlastenečtější neznat historii, a když jde o barvy státu, tak je podpořit, než místo toho fandit někomu úplně jinýmu... Ale když jim budu fandit doma u televize pomůže jim to?? Budu řvát jak blbec a uslyší mě?? To je takoví nevim. To je hlavně na nich jestli vyhrajou nebo ne. Jojo to souhlasim Jenže tys tu začal vykřikovat, že fandíš Rusákům... A to sou dvě jiný věci... Doma si fandi jak chceš, ale na veřejnosti otevřeně projevovat náklonnost ruskýmu týmu místo českýho... To je oč tu běží... Ale na tom neni nic špatnýho, že fandim Rusku. Pohřbíme i ty co fandí třeba fotbalu? Anglický lize místo Český? Každej někomu fandí s tim nic neuděláme a je to jeho rozhodnutí komu bude a komu nebude fandit. I když se to jiným nebude líbit tak co? Jeho věc!
|
pon 02. kvě 2011 23:22:47 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No, ale ty jsi říkal, že budeš fandit Rusku, když budou hrát proti nám. Ne, že fandíš Rusku. Ale že budeš fandit proti Česku, proti své vlasti, to mi teda přijde poměrně dost nevlastenecké...
|
pon 02. kvě 2011 23:29:07 |
|
|
D_M
Psycho
|
linda: Musim se toho kluka zastat... Myslíš si, že normální člověk ze ZŠ by něco takovýho splnil? Si myslim, že nemusí znát obrozenecký autory na to, aby mohl říct, že je hrdej na kulturu, protože se mu třeba líbí Smetana, Orloj, moravský kroje nebo cokoliv... To by pak nemohla říct víc než polovina lidí... To moc hrotíš B3RAN: Fandění anglický nebo český lize je něco jinýho. Však jo, tvoje věc. Fandi si komu chceš. Jenže když fandíš Rusákům na úkor ČR, tak je prostě fakt, že v tomhle případě k patriotismu zrovna nehlásíš... Jo, jak řiká Max...
|
pon 02. kvě 2011 23:30:42 |
|
|
linda
Administrátor
|
D_M píše: linda: Musim se toho kluka zastat... Myslíš si, že normální člověk ze ZŠ by něco takovýho splnil? Si myslim, že nemusí znát obrozenecký autory na to, aby mohl říct, že je hrdej na kulturu, protože se mu třeba líbí Smetana, Orloj, moravský kroje nebo cokoliv... To by pak nemohla říct víc než polovina lidí... To moc hrotíš No ale normální člověk (ze ZŠ) není členem strany, která má ve svém programu uvedeno, cituji: DSSS píše: Přísná ochrana kulturního a národního dědictví. Jsme si vědomi, že kultura našeho státu, jakož i celé Evropy, stojí na řecko-římské kultuře a křesťanství. Škody v myšlení lidí našeho národa má na svědomí úmyslný odklon od výše zmíněné anticko-křesťanské kultury a jejích morálních hodnot. Je třeba se postupně vracet ke konzervativním morálně-duchovním hodnotám, jež jsou zárukou kvality života lidské společnosti. Duchovní, kulturní a národní bohatství je odkazem našich předků a je povinností státu se o ně řádně starat. Důsledně a přísně trestat pokusy o ilegální vývoz historických památek do ciziny. Prosazujeme formou zákona zavedení a stanovení pravidel pro používání češtiny jako státního jazyka České republiky. Já nevim, ale řekla bych, že když už si stojim za něčim takovym, tak bych snad měla vědět, za čim si vlastně stojim, ne? Měla bych znát i tu řecko-římskou kulturu, měla bych znát historii křesťanské církve, měla bych vědět, o čem je křesťanství, jak Evropu za těch 20 století ovlivnilo. Měla bych znát to "národní bohatství", které je "odkazem našich předků". Nebo ne?
|
pon 02. kvě 2011 23:37:26 |
|
|