Re: Hawkeyho depresivní septik
Hawkey píše:
Katuna píše:
Možná jsem trochu prudérní, ale já bych neskousla jen ho nechat takhle vyvádět a čekat, až to z něj vyšumí.. Já bych měla stejnej pocit jako Hawkey. Prostě si za to něco zaslouží, že je to takový hovado.
Ano, to je jedna věc a druhá věc je ta, že když je někdo takovej frajer a má v SMSkách plnou hubu keců, tak by měl hergot taky jednat.
Pardon, že se k tomu ještě vracím...
Ale v pátek měl hodit Andreu z práce domů a tam si vyzvednout malou na víkend.
Nevím, jak byli domluvení, kde se sejdou, ale někde na chodbě ho potkal náš vedoucí (kterej neví, že už s Andreou nejsou spolu) a tak ho dotáhl k nám do kanclu
Já tam zrovna nebyl, byl tam akorát Standa s Andreou. A jak toho šmejda vedoucí dotáhl k nám do kanclu, tak prý prohlásil něco v tom smyslu, že přivedl kontrolu, jestli Andreu nějak neosaháváme nebo co
No a pak jsem přišel do kanclu já, takže jsem ho akorát probodl pohledem a nastalo ještě větší dusno, v kanclu ticho jak v hrobě, akorát asi bylo slyšet, jak mi tepe na čele žíla
.... no a nakonec se zvedl, že raději počká v autě. A nakonec se prý nějak urazil nebo co, že se Andrea neumí chovat, tak odjel naparčenej domů, že si malou brát na víkend nebude.
Aspoň omluvit se mi mohl, že mi zničil vztah, hajzl