Re: MS v ledním hokeji 2011
Linda: tebe omlová to že ses baba jinak bych to takhle nenechal.
B3RAN: A koho zajímaj média??
Asi sis nevšiml ale nemluví se jenom o Jágrovi. Už několik let se prostě bere nároďák jako celek a nikdo se tam nezveličuje. BTW : Jágr si za ty léta tu pozornost zaslouží, však brzo od něho už bude pokoj, je to už Hokejovej děda
Třeba já se neposeru když Jágr nebude hrát
A myslím že spousta lidí to tak bere taky, kdo hokeji rozumí tak ví a vidí že sou tam lepší hráči. Jenom debílci co tomu nerozumí se upínaj na Jágra protože je to "Hvězda". Myslím že stejně to co děláš je jenom proto abys byl zajímavej a né proto že bys fakt měl rád hokej a líbil se ti jinej tým.
Linda: Stejně se k tobě ještě vrátím. Tohle co ty říkáš o tom že se honí za černým nesmyslem můžu já říct o čemkoliv jiným co mně nezajímá. A že si nikdo nevzpomene to víš že si vzpomene
Místráky a olympiády miluju , zvlášť když sou dobrý . Lidi jako sem já na ně vzpomínají strašně rádi. Třeba na minulej mistrák. Dyť to byla žranica jak pes
Pro mně třeba sport znamená kus života, je to moje láska a nedovedu si bez ní život představit. U mně je to teda Florbal a né Hokej.
K tomu vlastenectní , je to projev vlastenectví, já sem rád že v téhle době kdy je všem všechno jedno a všichni na všechno serou aspoň v tyhle chvíle kdy se hraje je člověk hrdej na to odkud pochází a prostě drží těm klukům palce.