Re: Zprávy/články které vás zaujaly IV.
Ježiš, D_M!
Já viděla teda jenom kousek (nějakej kratičkej sestřih večer na BBC), ale ona vypadala dost nervózně... A i když dělala modelku, tak si myslim, že procházení po mole se nedá srovnat s tim, že tvůj velkej den (jak to vnímá asi skoro každá žena) sleduje tolik lidí a nesmíš udělat ani tu nejmenší chybičku, jinak ti to budou předhazovat do konce života...
A já si teda myslim, že se berou z lásky (nutno dodat, že jejich vztah vůbec nesleduju, takže to nemám ničim podložený
), minimálně on musí být zamilován, nevim, proč by si ji jinak bral. Podle mě si tohle museli docela vybojovat, vždyť je to "obyčejná" holka, žádná šlechta... Ta královská famílie asi nebyla nadšená, že si nenašel někoho s odpovídajícím titulem (aspoň ze začátku). A ona to taky nebude mít jednoduchý, sice bude mít strašnou spoustu výhod a podobně, ale musí toho taky strašně moc obětovat. Já bych do toho nešla (jedině v případě, že bych měla toho chlapa opravdu ráda).
Jinak se zbytkem souhlasim -- je to komedie pro lidi a opravdu to přeháněli. Ale tak takový jsou média, prostě prodávají to, o co je zájem