Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly
MaxFriik píše: No ale kdyby tady byl komunismus, tak k nastoleni demokracie je taky potreba revoluce, ne? Cili je to taky spatny rezim? (jakoze podle mne je, nejlepsi je, kdyz je autokracie ) slovickaris o blbostech asi tak ti to reknu tve tvrzeni, ze komun. je vlastne dobry jen nerealny je blbost - musis to brat jako celek - mohu pak tvrdit klidne ze naciste jsou dobri - chteli preci sjednotit vsechny nemce a na tom neni nic spatneho (ostatni me nezajima)
|
pát 24. dub 2009 23:14:46 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No ja mluvim jen o uplne nejzakladnejsi myslence, nastoleni te myslenky je vec druha. Komunismus - rovnost vsem, spolecne vlastnictvi - to se mi zda dobre, i kdyz naprosto utopicke az stupidni. Nacismus - nastoleni jedne rasy (nadrasy), kdo nevyhovuje, vyhladit - to se mi zda spatne. Ale tim jako vubec nechci rict, ze komunismus je dobry, taky bych to hned zakazal...
|
pát 24. dub 2009 23:27:03 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: No ja mluvim jen o uplne nejzakladnejsi myslence, nastoleni te myslenky je vec druha. Komunismus - rovnost vsem, spolecne vlastnictvi - to se mi zda dobre, i kdyz naprosto utopicke az stupidni. Nacismus - nastoleni jedne rasy (nadrasy), kdo nevyhovuje, vyhladit - to se mi zda spatne. Ale tim jako vubec nechci rict, ze komunismus je dobry, taky bych to hned zakazal... jenze porad beres jen pulku toho komunismu dalsi jeho myslenku jsou konflikt mezi vlastniky vyrobnich stroju a delniky atd... takze rikam znova, z pohledu jak to prezentujes ty - nacismus je dobra vec, chteli sjednotit vsechny nemce
|
sob 25. dub 2009 6:58:12 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
hele ty stranky odpor.org jsou dobry Důležité upozornění: pokud nám budete psát e-mail, nepoužívejte diakritická znaménka, náš server nepodporuje češtinu a text e-mailu je pak prakticky nečitelný.
|
sob 25. dub 2009 7:10:34 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
No a je to tady, už ho pustili: http://www.novinky.cz/domaci/167349-pol ... ceska.htmlSorry, ale tohle je největší, nejstupidnější výsměch. Právo v Český republice stojí za hovno a ještě ho státní orgány nedokážou vymáhat a naplňovat. Sem znechucen. Člověka, kterej naprosto průkazně prosazuje masový vyvražďování zavřou na pár hodin a pak pápá, jen si běž, nic špatnýho si neudělal... Na blití...
|
sob 25. dub 2009 8:48:46 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
neboj taky na něj někdy dojde jinak pěkná debata o tom komunismu a nacismu. já souhlasím s rizkem v tom ať zakážou jak pravici tak levici, ale myslim, že problém je že ono se to dycky dá nějak přechcat
|
sob 25. dub 2009 10:00:55 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
|
sob 25. dub 2009 10:14:37 |
|
|
D_M
Psycho
|
Jo to je prostě úplně ukázka toho co ti plešouni můžou svym vymatlanym jednánim způsobit... Cikáni se začnou bránit a bude to taková malá občanská válka. To je naprosto stupidní. Když se plešounům něco nelíbí, maj to řešit právní cestou a ne útlakem a propagací extrémismu...
|
sob 25. dub 2009 10:25:41 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
a nikdo nic nedělá a na co sem nejvíc alergickej v poslední době sou ty kecy těch buranskejch dementů od nás ze školy typu já nejsu rasista, ale nemám rád cikány( to je myšleno jako vtip a oni se tomu všemu smějou) nebo nám na výletu učitelka říkala děcka tam nechoďte a co jeden dement neřekne: tam sou cikáni a dodá nějakou jinou hlášku atd. a všichni včetně učitelky( velká křesťanak každou neděli v kostele) se tomu smějou. proto tam tomu říkám depresarium
|
sob 25. dub 2009 10:30:49 |
|
|
D_M
Psycho
|
Liter poeta píše: proto tam tomu říkám depresarium Pěkný... To je takovej vzorek národa... Dementi plus někdo tam musí bejt inteligentní... Tak si to schytal ty...
|
sob 25. dub 2009 10:34:22 |
|
|